Κρήτη: Βγήκε από την εντατική ο γυναικοκτόνος του Πανόρμου

Κρήτη: Βγήκε από την εντατική ο γυναικοκτόνος του Πανόρμου
Διάδρομος νοσοκομείου Shutterstock

Ύστερα από δύο εβδομάδες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε νοσοκομείο της Κρήτης, ο 49χρονος που είχε δολοφονήσει εν ψυχρώ 47χρονη στο Πάνορμο Ρεθύμνου, βγήκε από την εντατική.

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τη στυγερή γυναικοκτονία, με θύμα την 47χρονη Σταυρούλα Σιραγοπούλου, ο 49χρονος δράστης και “γείτονάς” της στην επιχείρηση που διατηρούσε στο Πάνορμο, Ρεθύμνου, βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, και πλέον νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο του νοσοκομείου, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr.

Υπενθυμίζεται ότι την 8η Αυγούστου ο δράστης είχε πυροβολήσει πισώπλατα τη 47χρονη με καραμπίνα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να χάσει τη ζωή της, μπροστά στα μάτια της κόρης της.

Ο 49χρονος δράστης, με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο, αμέσως μετά την πράξη του αυτοπυροβολήθηκε στο πρόσωπο με το ίδιο όπλο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη γναθοχειρουργική επέμβαση.

Να σημειωθεί ότι οι διωκτικές αρχές συνεχίζουν τις προσπάθειες να αποσαφηνιστούν τα κίνητρα που οδήγησαν στην νέα γυναικοκτονία.

Το βαρύ ποινικό παρελθόν του δράστη

Ο 49χρονος δράστης, με καταγωγή από τα Ζωνιανά, είχε απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές. Τον Σεπτέμβριο του 2012, ξημερώματα έξω από μπαρ στον Πλατανιά Ρεθύμνου, ο τότε 40χρονος διαπληκτίστηκε με Ρώσο τουρίστα 30 ετών, που οι πληροφορίες τον ήθελαν μάλιστα να είναι φρουρά Ρώσου αξιωματούχου που βρισκόταν για διακοπές στο Ρέθυμνο. Ο δράστης πυροβόλησε τον Ρώσο τρεις φορές τραυματίζοντας τον στην κοιλιακή χώρα, στο χέρι και το σαγόνι.

Μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή και συνελήφθη από τους αστυνομικούς την επόμενη μέρα στο Πάνορμο. Άγνωστο εάν και πόσο καταδικάστηκε για την υπόθεση εκείνη.

Ακόμα παλαιότερα, περίπου 15 χρόνια πριν, το ίδιο άτομο οδηγώντας το όχημα του στην εθνική οδό Ρεθύμνου-Ηρακλείου και έχοντας συνεπιβάτιδες δυο γυναίκες από την Ουκρανία, κάπου στο Πέραμα, ενεπλάκη σε τροχαίο με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα και να βρει τον θάνατο η μια από τις δυο νεαρές γυναίκες. Την εγκατέλειψε νεκρή στο σημείο του ατυχήματος και εξαφανίστηκε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα