Κρήτη-βιολόγος: Μαρτυρικές ήταν οι τελευταίες ώρες της Suzanne

Κρήτη-βιολόγος: Μαρτυρικές ήταν οι τελευταίες ώρες της Suzanne

"Σαρώνουν" τα στοιχεία οι αρχές για να βρουν τον δολοφόνο της Αμερικανίδας βιολόγου - Ενημέρωση ζητά η Αμερικανική πρεσβεία, ενδιαφέρον από τα media των ΗΠΑ.

“Φύλλο και φτερό” κάνουν οι αστυνομικές αρχές όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους προκειμένου να φτάσουν στον δράστη ή τους δράστες της δολοφονίας της Αμερικανίδας Suzanne Eaton.

Την ώρα που οι πληροφορίες “διαρρέουν” με το σταγονόμετρο, τα νεώτερα στοιχεία αναφέρουν ότι υπάρχουν ευρήματα που καταδεικνύουν πως η άτυχη γυναίκα πιθανότατα βασανίστηκε πριν τον ασφυκτικό θάνατο της, όπως αποκαλύφθηκε από την πολύωρη εξέταση της σορού της από τους ιατροδικαστές Κρήτης.

Όπως έγραψε το cretalive, ελήφθησαν δείγματα για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση, όπως και δείγμα DNA, τα αποτελέσματα των οποίων εκτιμάται ότι θα συμβάλλουν στη διαλεύκανση του εγκλήματος.

Μάλιστα ξεκίνησαν αμέσως και οι πρώτες δειγματοληψίες γενετικού υλικού από υπόπτους που προσήχθησαν, για να συγκριθεί σε περίπτωση που το DNA του δολοφόνου βρεθεί και απομονωθεί.

Αυτό που από την πρώτη στιγμή είχε γίνει αντιληπτό στους ιατροδικαστές, κι ενώ ακόμα βρισκόταν μέσα στο σπήλαιο η 60χρονη, ήταν το γεγονός ότι μεταφέρθηκε εκεί νεκρή και ο δράστης ή οι δράστες δεν τη σκότωσαν στον χώρο του σπηλαίου. Το δεδομένο αυτό φάνηκε εξαρχής από την αυτοψία που έγινε, τη θέση του σώματος, αλλά και από άλλα δεδομένα που προέκυψαν από τη νεκροψία- νεκροτομή. Αυτό που παραμένει ένα από τα πολλά ζητούμενα είναι να διαπιστωθεί το δρομολόγιο που ακολούθησε, φεύγοντας από το Κολυμπάρι.

Ενημέρωση ζητά η Αμερικανική πρεσβεία

Διαρκή ενημέρωση για τη μυστηριώδη δολοφονία ζητάει η αμερικανική πρεσβεία από τις ελληνικές Αρχές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρις» στα Χανιά βρέθηκαν δύο στελέχη των αμερικανικών διωκτικών Αρχών, οι οποίοι είχαν συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι η εξαφάνιση και ο θάνατός της Σούζαν Ήτον υπήρξε κεντρικό θέμα σε διεθνή- κυρίως αμερικανικά- μέσα ενημέρωσης, όπως το CNN, το NBC κ.α.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα