Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Φλοίσβο και Ασπρόπυργο εξαιτίας αεροπορικών επιδείξεων και ημιμαραθωνίου

Με τις αεροπορικές επιδείξεις στο αεροδρόμιο Τατοΐου, στον Δήμο Αχαρνών κορυφώνεται το Athens Flying Week που πραγματοποιήθηκε από 24 έως 30 Σεπτεμβρίου 2012. Για δυο ημέρες το στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοΐου, άνοιξε τις πύλες του στο κοινό, το οποίο μπόρεσε να ζήσει από κοντά μοναδικές αεροπορικές επιδείξεις, καθώς και μια σειρά από επιμέρους δράσεις. Οι εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου 29 και 30 Σεπτεμβρίου είναι αφιερωμένες στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», και μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τη δημιουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.
Μερικά από τα ονόματα που παρήλασαν στον αέρα κατά τη διάρκεια αυτού του Σαββατοκύριακου- 29 και 30 Σεπτεμβρίου- είναι οι: Francesco Fornabaio, Luca Bertossio, WeFly! Team, Francesco Martone , Ελληνικά Πτητικά Μέσα Ενόπλων Δυνάμεων, Aircraft Models, Elias Sofianos, Romanian Aero Qup Parachuting Display Team.
Με τις αεροπορικές επιδείξεις στο αεροδρόμιο Τατοΐου, στον Δήμο Αχαρνών κορυφώνεται το Athens Flying Week που πραγματοποιήθηκε από 24 έως 30 Σεπτεμβρίου 2012. Για δυο ημέρες το στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοΐου, άνοιξε τις πύλες του στο κοινό, το οποίο μπόρεσε να ζήσει από κοντά μοναδικές αεροπορικές επιδείξεις, καθώς και μια σειρά από επιμέρους δράσεις. Οι εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου 29 και 30 Σεπτεμβρίου είναι αφιερωμένες στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», και μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τη δημιουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Μερικά από τα ονόματα που παρήλασαν στον αέρα κατά τη διάρκεια αυτού του Σαββατοκύριακου- 29 και 30 Σεπτεμβρίου- είναι οι: Francesco Fornabaio, Luca Bertossio, WeFly! Team, Francesco Martone , Ελληνικά Πτητικά Μέσα Ενόπλων Δυνάμεων, Aircraft Models, Elias Sofianos, Romanian Aero Qup Parachuting Display Team. EUROKINISSI

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Φλοίσβο θα πραγματοποιηθούν αύριο και στον Ασπρόπυργο το Σάββατο

Λόγω διεξαγωγής Αεροπορικής Επίδειξης με την επωνυμία: « Athens Flying Week 2015», που θα λάβει χώρα στην περιοχή του Φλοίσβου αύριο, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Άτλαντος και Αχιλλέως, στο Π.Φαλήρο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα και από τις 15.00΄ μέχρι το πέρας της εν λόγω εκδήλωσης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους στην παραπάνω λεωφόρο και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Πρόσθετα, λόγω διεξαγωγής του 1 Ημιμαραθωνίου με την επωνυμία «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού», το Σάββατο κατά τις ώρες 17.00΄ έως 22.00΄, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων , στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, στο τμήμα της από τη διασταύρωση της Λ. Αθηνών & Μυστρά ( 10,000 χ/θ) περιοχής Δήμου Χαϊδαρίου έως τη διασταύρωση Διυλιστηρίων ( 15,500 χ/θ) περιοχής Δήμου Ασπροπύργου.

SHARE:

24Media Network