Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιονία Οδό: Πότε ξεκινούν και σε ποια σημεία

Εγκαίνια του αυτοκινητοδρόμου "Ιόνια Οδός" από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017, στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) Επισκοπικού, που βρίσκεται στο 194,8 χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
eurokinissi
Προσωρινές ρυθμίσεις λόγω εργασιών κατασκευής και τοποθέτησης γέφυρας
- 14 Ιανουαρίου 2018 11:30
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιονία Οδό τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης Ιανουαρίου, λόγω εκτέλεσης εργασιών, στο ύψος των ανισόπεδων κόμβων του Αντιρρίου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Αστυνομία, λόγω εργασιών κατασκευής και τοποθέτησης γέφυρας σήμανσης θα διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Ιόνιας Οδού από τα μεσάνυχτα της Τρίτης 16 Ιανουαρίου προς Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, έως και τις 03:30 τα ξημερώματα.
Κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται, μέσω εκτροπής, σε γειτονικό οδικό δίκτυο.
Πηγή:ΑΜΠΕ