Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας λόγω άσκησης αποχιονισμού

ΓΙΟΡΤΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ-ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΟΧΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΘΡΟ
ΓΙΟΡΤΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ-ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΟΧΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΘΡΟ MOTIONTEAM

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου της Ν.Ε.Ο.Α.Λ. με σημείο εξόδου τον Α/Κ Οινοφύτων και σημείο εισόδου τον Α/Κ Σχηματαρίου

Σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω διεξαγωγής άσκησης επιχειρησιακής ετοιμότητας και αποχιονισμού «ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ 2017», την Κυριακή 3-12-2017 και κατά τις ώρες 06.00΄-11.00΄, ανακοίνωσε η Τροχαία.

Ειδικότερα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν ως εξής:

- Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας από τη χ/θ 55,690 (Α/Κ Οινοφύτων) έως τη χ/θ 66,385 (Α/Κ Σχηματαρίου), ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

- Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο.Αθηνών - Λαμίας από τη χ/θ 60,400 έως τη χ/θ 60,000 ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

- Κατά τη διάρκεια της εν λόγω άσκησης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω του δευτερεύοντος και παράπλευρου οδικού δικτύου της Ν.Ε.Ο.Α.Λ. με σημείο εξόδου τον Α/Κ Οινοφύτων και σημείο εισόδου τον Α/Κ Σχηματαρίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στο παραπάνω οδικό δίκτυο κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

SHARE:

24Media Network