Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τρίτη στην Εθνική Κορίνθου-Πατρών

Ολυμπία Οδός το τμήμα από την Κόρινθο μέχρι το Κιάτο
Ολυμπία Οδός το τμήμα από την Κόρινθο μέχρι το Κιάτο EUROKINISSI

Αποκλεισμός του κλάδου του κόμβου του Ρίου, που εξυπηρετεί την κατεύθυνση από Γέφυρα προς Αθήνα

Από την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα έως τις 7 το πρωί της επομένης, θα αποκλειστεί ο κλάδος του κόμβου του Ρίου που εξυπηρετεί την κατεύθυνση από Γέφυρα προς Αθήνα.

Η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω του κλάδου του κόμβου του Ρίου προς τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Πατρών με κατεύθυνση προς Πάτρα, θα συνεχίζει προς την πόλη της Πάτρας και αμέσως θα εξέρχεται προς τη σηματοδοτούμενη διασταύρωση με την κάθετη οδό Διοδώρου, όπου και θα αναστρέφει στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Οι υπόλοιπες κινήσεις που εξυπηρετεί ο κόμβος του Ρίου καθώς και η κυκλοφορία επί του αυτοκινητοδρόμου και στις δύο κατευθύνσεις δεν θα επηρεαστεί και θα λειτουργεί κανονικά.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή άλλου κωλύματος οι εργασίες θα εκτελεστούν είτε την Τετάρτη 11/10 είτε την Πέμπτη 12/10, κατά το αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτικών από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (J&P AVAX, μέλος της Κ/Ξ Άπιον Κλέος).

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για ένα μήνα στην Εθνική Αθηνών - Θεσσαλονίκης

SHARE:

24Media Network