Αποκαθίστανται σταδιακά οι δρόμοι που έκλεισαν από λιμνάζοντα ύδατα

Αυτοκίνητα σε δρόμο της Αθήνας κατα την διάρκεια βροχόπτωσης την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Αυτοκίνητα σε δρόμο της Αθήνας κατα την διάρκεια βροχόπτωσης την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Στην κυκλοφορία δόθηκαν Πειραιώς, Βουλιαγμένης, Σαλαμίνος στην Σαλαμίνα και στην Παραλιακή στο ύψος της Καλαμακίου κλειστή πλέον είναι μόνο η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Πειραιά

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Πρωτεύουσας εξαιτίας και της δυνατής βροχόπτωσης, ωστόσο αποκαθίστανται σταδιακά οι δρόμοι που έκλεισαν νωρίτερα από λιμνάζοντα ύδατα.

Πλέον δόθηκαν κανονικά στην κυκλοφορία η οδός Πειραιώς που είχε κλείσει από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας, στο ρεύμα προς Αθήνα, η Βουλιαγμένης προς Αθήνα στο ύψος της Ανθέων και η Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της Καλαμακίου, όπου στο συγκεκριμένο σημείο, κλειστή παραμένει μόνο η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Επίσης, παραδόθηκε στην κυκλοφορία ξανά η Λ. Σαλαμίνος στην Σαλαμίνα, που είχε κλείσει από τα Παλούκια προς το κέντρο της πόλης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ παραμένει κλειστή η Έξοδος 1 της Αττικής οδού προς Ελευσίνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κακοκαιρία
SHARE:

24Media Network