Κύκλωμα αντικαρκινικών: Συνελήφθη η γιατρός από το Λαϊκό Νοσοκομείο

Κύκλωμα αντικαρκινικών: Συνελήφθη η γιατρός από το Λαϊκό Νοσοκομείο

Στο σπίτι της στο Παγκράτι φαίνεται πως επέστρεψε μετά από μερικές ημέρες εξαφάνισης η γιατρός που αναζητείτο από την Οικονομική Αστυνομία - Οδηγήθηκε στο Α.Τ. Παγκρατίου

Εντοπίστηκε και συνελήφθη η 44χρονη γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου που είχε εξαφανιστεί μαζί με τον δημοσιογράφο σύζυγό της, ύστερα από την αποκάλυψη του σκανδάλου με το κύκλωμα που έκλεβε αντικαρκινικά φάρμακα από το Λαϊκό Νοσοκομείο και τα διακινούσε παράνομα στην Γερμανία.

Η συγκεκριμένη γιατρός που εργαζόταν ως επίκουρος και βοηθός δύο ογκολόγων στο Λαϊκό Νοσοκομείο, φέρεται να προέκυψε από τον εσωτερικό έλεγχο και την έρευνα του ίδιου του νοσοκομείου που ακολούθησε, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, πως ήταν υπεύθυνη για πλήθος εικονικών συνταγογραφήσεων.

Αυτός ήταν ο άλλος τρόπος απόκτησης αντικαρκινικών φαρμάκων από το κύκλωμα πέρα από την υπεξαίρεση που είχε εξασφαλίσει από τις δύο νοσηλεύτριες. Η μία που τα αφαιρούσε κατευθείαν από το φαρμακείο του νοσοκομείου και η άλλη που τα αφαιρούσε από τις φλέβες των ασθενών, βγάζοντας τους ορούς πριν τελειώσει η χημειοθεραπεία τους.

Η συγκεκριμένη γιατρός εξαφανίστηκε με τον σύζυγο της μερικές ημέρες από το σπίτι της στο Παγκράτι και στη συνέχεια επέστρεψε σε αυτό, θεωρώντας ίσως ότι δεν θα ξαναπάνε εκεί δεύτερη φορά οι Αρχές, πέφτοντας σαφώς έξω αφού εκεί την εντόπισαν σήμερα οι αστυνομικοί και την συνέλαβαν με το σε βάρος της ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί στο μεταξύ από την Ανακρίτρια για συμμετοχή στην υπόθεση του κυκλώματος των αντικαρκινικών φαρμάκων.

Η γιατρός οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου και από εκεί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Η έρευνα για την συγκεκριμένη υπόθεση συνεχίζεται μέχρι να φτάσουν και στο τελευταίο εμπλεκόμενο πρόσωπο, οι Αρχές ενώ ακολουθούν και την οδό του χρήματος με τους τραπεζικούς λογαριασμούς που εντόπισαν στην Ελβετία αλλά και τα περισσότερα από 200 ζαφείρια και ρουμπίνια που εντόπισαν και κατέσχεσαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του γιού ενός εκ των εμπλεκομένων τα οποία προφανώς χρησιμοποιούσαν για το ξέπλυμα του “βρώμικου” χρήματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα