Κύκλωμα με πλαστά διαβατήρια: Βρήκαν 320.000€ στο χρηματοκιβώτιο διοικητή – Συλλήψεις αστυνομικών

Κύκλωμα με πλαστά διαβατήρια: Βρήκαν 320.000€ στο χρηματοκιβώτιο διοικητή – Συλλήψεις αστυνομικών
Αστυνομικοί INTIME NEWS

Ογκωδέστατη είναι η δικογραφία για την υπόθεση των παράνομων ελληνοποιήσεων από κύκλωμα αστυνομικών. Βρέθηκαν 320.000 ευρώ στο χρηματοκιβώτιο διοικητή τμήματος, ο οποίος θεωρείται βασικό στέλεχος του κυκλώματος.

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για τη μεγάλη υπόθεση του κυκλώματος κατάρτισης και διακίνησης πλαστών εγγράφων στο οποίο συμμετείχαν και αστυνομικοί, έναντι χρηματικών ποσών, ενώ «εγκέφαλος» φέρεται να ήταν διοικητής Αστυνομικού Τμήματος της Δυτικής Αττικής.

Στην έφοδο των αντρών του Εσωτερικών Υποθέσεων στην Υπηρεσία του και στην έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκε χρηματοκιβώτιο στο οποίο έκρυβε 320.000 ευρώ.

Η «φάμπρικα» που είχε στήσει το κύκλωμα στο οποίο συμμετείχαν και πολλοί επίορκοι αστυνομικοί έβγαζε μεγάλα χρηματικά ποσά, από την αθρόα έκδοση πλαστών εγγράφων σε αλλοδαπούς και ποινικούς με παρελθόν.

Για την υπόθεση ο Υπουργός μετέβη στο Εσωτερικών Υποθέσεων σήμερα το πρωί ώστε να ενημερωθεί για τις εξελίξεις, αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις αργότερα το μεσημέρι αλλά και δήλωση του Υπουργού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα