Κύλισε το αυτοκίνητό της και έπεσε από γκρεμό 60 μέτρων στην Πεντέλη

Κύλισε το αυτοκίνητό της και έπεσε από γκρεμό 60 μέτρων στην Πεντέλη
Κύλισε το αυτοκίνητό της και έπεσε από γκρεμό 60 μέτρων στην Πεντέλη ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

Πρόκειται για μια 55χρονη Γαλλίδα η οποία τραυματίστηκε σε διάφορα σημεία του σώματός της. Σταμάτησε στο πλάτωμα του δρόμου, αλλά ξέχασε να βάλει ταχύτητα και να δέσει χειρόφρενο, με αποτέλεσμα να κυλίσει το αυτοκίνητό της.

Την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης επί της Λ. Διονύσου, πλησίον της περιοχής του Αγίου Πέτρου στην Πεντέλη Αττικής.

Μία γυναίκα 55 ετών από την Γαλλία σταμάτησε με το αυτοκίνητό της στην άκρη του δρόμου σε ένα πλάτωμα όπως φαίνεται και στην σχετική φωτογραφία που ανήρτησε στο twitter η Πυροσβεστική, πιθανόν για να απολαύσει τη θέα και σύμφωνα με πληροφορίες, ξέχασε πιθανόν να βάλει ταχύτητα και να δέσει χειρόφρενο, με αποτέλεσμα να κυλίσει το αυτοκίνητό με εκείνη μέσα και να πέσει σε γκρεμό βάθους 60 μέτρων.

Η γυναίκα τραυματίστηκε σε διάφορα σημεία του σώματός της και χρειάστηκε να κινητοποιηθούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα για να μπορέσουν να την προσεγγίσουν, να την απεγκλωβίσουν και να την ανασύρουν με ασφάλεια στον δρόμο, όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε σε νοσοκομείο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τροχαία
SHARE:

24Media Network