Κύμα συμπαράστασης για τον 15χρονο μαθητή: Προσφέρουν σπίτι και αυτοκίνητο στη Γερμανία

Κύμα συμπαράστασης για τον 15χρονο μαθητή: Προσφέρουν σπίτι και αυτοκίνητο στη Γερμανία

Συγκινητική προσφορά ομογενούς από το Αννόβερο για τον 15χρονο μαθητή που χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης. Προσφέρει σπίτι και το αυτοκίνητό του για το διάστημα διαμονής του ασθενούς στη Γερμανία

Διογκώνεται το κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης για τον 15χρονο Μ., μαθητή του 11ου Γυμνασίου που το Σάββατο το πρωί αναχωρεί από τον Άραξο, με ειδικό κυβερνητικό αεροσκάφος, για το Αννόβερο της Γερμανίας προκειμένου να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Συγκινητική είναι η προσφορά Έλληνα ομογενούς από το Αννόβερο, ο οποίος προσφέρεται να φιλοξενήσει σπίτι του την οικογένεια του 15χρονου και να τους διαθέσει Ι.Χ. για τις μετακινήσεις τους.

“Για όσο διάστημα χρειαστεί, θα μπορούν οι γονείς του παιδιού να μένουν στο σπίτι μας και μπορώ να τους διαθέσω αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις τους. Η γυναίκα μου είναι παιδίατρος και θα μπορούσε ίσως να βοηθήσει, σε ο,τι έχει να κάνει με την επικοινωνία και τις ερωτήσεις προς τους θεράποντες ιατρούς”, αναφέρει στο μήνυμα του ο ομογενής.

Να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες, μαθητές λυκείου της περιοχής πληροφορήθηκαν μέσω mail, που έστειλε προς όλα τα σχολεία της περιοχής, η διεύθυνση του 11ου Γυμνασίου της Πάτρας, για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μαθητής του συγκεκριμένου σχολείου.

Ο ίδιος πάσχει από ινομύωμα εγκεφάλου και χρειάζεται οικονομική ενίσχυση για την ιατρική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Αμέσως, μόλις οι μαθητές της Γ’ Λυκείου των Δεμενίκων πληροφορήθηκαν για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο μαθητής του 11ου Γυμνασίου, έλαβαν την απόφαση, όλα τα χρήματα που έχουν συγκεντρώσει για την πραγματοποίηση της πενταήμερης εκδρομής τους, να τα διαθέσουν για τις ανάγκες της νοσηλείας και πραγματοποίησης της εγχείρησης.

Πηγή: thebest.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα