Κύπρος: Υπό 8ήμερη κράτηση ο απαγωγέας των δύο 11χρονων αγοριών

Κύπρος: Υπό 8ήμερη κράτηση ο απαγωγέας των δύο 11χρονων αγοριών

Το δικαστήριο Λάρνακας αποδέχτηκε το αίτημα της αστυνομίας για διευκόλυνση των ανακρίσεων του 35χρονου για την απαγωγή των δύο αγοριών.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας στην Κύπρο αποδέχτηκε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης του 35χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τη χθεσινή απαγωγή των δύο ανήλικων αγοριών από το σχολείο τους.

Ο δράστης παρουσιάστηκε στο δικαστήριο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και η ακροαματική διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων θυρών. Ο 35χρονος δεν εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο.

ADVERTISING

Στο διαμέρισμα του, όπου ανακρινόταν πολλές ώρες μετά τη σύλληψη, ο 35χρονος ομολόγησε την απαγωγή και επέμενε να λέει ότι το έκανε για να ζητήσει λύτρα. Ωστόσο, δεν έγινε πιστευτός από τους ανακριτές, οι οποίοι επί ώρες εξέταζαν τα προσωπικά του αντικείμενα στο διαμέρισμα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τηλέφωνα κ.λπ. αναζητώντας απαντήσεις για τα κίνητρα της απαγωγής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες δεν επιβεβαιώνεται το σενάριο εμπλοκής και δεύτερου προσώπου στην υπόθεση. Ο εντοπισμός των παιδιών και η σύλληψη του υπόπτου, έγιναν χάρη στην παρατηρητικότητα πολιτών και τη συνεργασία τους με την Αστυνομία.

Πλέον, οι αστυνομικοί θα έχουν την ευκαιρία να αποσαφηνίσουν τα κίνητρα του δράστη μέσα από σειρά ανακρίσεων τις οποίες διευκολύνει η παράταση της κράτησής του.

Νωρίτερα, το κυπριακό Sigma Live έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο 35χρονος να οδηγεί τα δύο αγόρια στο διαμέρισμά του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κύπρος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ - καρέ η απαγωγή των δύο αγοριών στην Κύπρο

Κύπρος: Στο δικαστήριο ο απαγωγέας των δύο αγοριών - Αποκλείεται να ενήργησε για λύτρα

Απαγωγή στην Κύπρο: Τι είπε ο πληροφοριοδότης - Τα παιδιά φαίνονταν ναρκωμένα

24Media Network