Κυψέλη: Νεκρός στο κελί του ο 33χρονος Πολωνός που είχε ομολογήσει τη δολοφονία του 7χρονου

Κυψέλη: Νεκρός στο κελί του ο 33χρονος Πολωνός που είχε ομολογήσει τη δολοφονία του 7χρονου
Απολογία στον ανακριτή του ζευγαριού που κατηγορείται για τη δολοφονία του 7χρονου ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Νεκρός στο κελί του στις φυλακές Κέρκυρας βρέθηκε ο 33χρονος Πολωνός ο οποίος πριν από ένα μήνα προφυλακίστηκε με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη.

Νεκρός μέσα στο κελί του βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο 33χρονος Πολωνός, ο οποίος βρισκόταν προφυλακισμένος στις φυλακές Κέρκυρας κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα, γιου της συντρόφου του το 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Corfutvnews, φέρεται να τοποθέτησε σε ένα σίδερο του κρεβατιού ένα κομμάτι σεντόνι και έβαλε τέλος στη ζωή του. Δεν άφησε κανένα σημείωμα που να εξηγούσε τους λόγους.

Η υπόθεση όσο και τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας συγκλόνισε το πανελλήνιο, ενώ η ομολογία του 33χρονου για τη δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα αλλά και για το πώς αποφάσισε να κρύψει τη σορό του προκάλεσαν αποτροπιασμό.

Στον ανακριτή το ζευγάρι που κατηγορείται για τη δολοφονία του 7χρονου ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

“Του έβαλα μονωτική ταινία στο στόμα και του έκλεισα παράλληλα τη μύτη με τα χέρια μου, γιατί ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες”, προσθέτοντας: “Μόλις κατάλαβα ότι ήταν νεκρό το παιδί έφτιαξα ένα πρόχειρο “τάφο” με τούβλα στο δώμα. Οταν αργότερα μας έκαναν έξωση από το διαμέρισμα έβαλα τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα είχα μαζί μου όπου και αν πήγαινα, αφού για ένα διάστημα ήμουν άστεγος”, είχε αναφέρει στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ο 33χρονος.

Από την άλλη πλευρά, η μητέρα ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν μπροστά στη δολοφονία του παιδιού της και δεν είχε καμία συμμετοχή στη φρικιαστική αυτή εγκληματική πράξη, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι τη διαψεύδει ο συγκατηγορούμενος της.

Στον ανακριτή το ζευγάρι που κατηγορείται για τη δολοφονία του 7χρονου ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI


Το χρονικό της φρίκης

Περίπου το 2017 η 29χρονη σήμερα Ελληνο-Πολωνέζα που τότε ήταν μητέρα ενός 7χρονου αγοριού, του μικρού Ανδρέα και της 8χρονης αδερφής του, χώρισε με τον Πολωνό σύζυγό της που έφυγε για την χώρα του και στις αρχές του 2018 εισήχθη και νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρικό ίδρυμα της χώρας του.

Η μάνα των δύο παιδιών, λίγο αργότερα σύναψε ερωτική σχέση με έναν άλλον Πολωνό, 33 ετών σήμερα, που εργαζόταν ως οικοδόμος. Και οι δύο τους ήταν αλκοολικοί και τοξικομανείς. Επίσης κοινό στοιχείο με τον Βούλγαρο πατέρα της μικρής Άννυ.

Τον Ιανουάριο του 2017 έγινε η άγρια παιδοκτονία και ενώ η κόρη της οικογένειας, εντελώς τυχαία εκείνη την ημέρα έμεινε στο σπίτι μίας φίλης της. Ο Πολωνός σύντροφος της μάνας, στράφηκε στον μικρό Ανδρέα που επίσης κακοποιούσαν συχνά, δέρνοντάς τον, αφήνοντάς τον νηστικό για ώρες και ημέρες κλπ. και με αφορμή όπως ισχυρίστηκαν στην ομολογία τους σήμερα το πρωί στους αστυνομικούς, ότι ο μικρός ήταν ανήσυχος από το πρωί, τον άφησαν νηστικό έως το απόγευμα, τον έβαλε ο σύντροφος να σταθεί όρθιος ατελείωτες ώρες έως το απόγευμα και όταν πλέον το παιδάκι έβαλε τα κλάματα, το χτύπησε και του έκλεισε το στόμα και την μύτη με μονωτική ταινία, με αποτέλεσμα τον ασφυκτικό του θάνατο.

Όση ώρα διαδραματίζονταν αυτά, όπως η ίδια η «μάνα» ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, δήθεν δεν αντιλήφθηκε τίποτα γιατί έπαιζε βιντεοπαιχνίδια στον υπολογιστή…

Όταν πλέον όμως αντιλήφθηκε και εκείνη τι είχε συμβεί, ο σύντροφός της, της ζήτησε να φύγει για δύο ημέρες μέχρι να δει τι θα κάνει με το πτώμα, κάτι που εκείνη πρόθυμα έπραξε.

Ο 33χρονος σήμερα Πολωνός, ως οικοδόμος που ήταν και είχε σχετικές γνώσεις, ανέβασε το άψυχο κορμάκι του παιδιού στην ταράτσα του κτιρίου της οδού Σκιάθου 5, στην Αθήνα όπου διέμεναν τότε, έχτισε με τούβλα και τσιμέντο έναν αυτοσχέδιο τάφο και ενταφίασε τον άτυχο Ανδρέα σε αυτόν.

Όταν περίπου έναν χρόνο μετά τους έκαναν έξωση, τότε ξέθαψε την σορό του άτυχου παιδιού, τοποθέτησε τα οστά του σε μία εργαλειοθήκη και επί περίπου έναν χρόνο το ζευγάρι περιφέρονταν ως άστεγοι στους δρόμους της Αθήνας κρατώντας την εργαλειοθήκη με τα οστά σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Αργότερα, ο Πολωνός βρήκε νέο διαμέρισμα επί της οδού Αστυπάλαιας 22, στην Κυψέλη και εκεί πλέον ενταφίασε τον μικρό Ανδρέα με την εργαλειοθήκη, στο αποθηκευτικό χώρο του καναπέ του, στο μπαλκόνι. Μετά την ομολογία του σατανικού ζευγαριού, οι αστυνομικοί πήγαν στην οικία του Πολωνού στην Κυψέλη παρουσία εισαγγελέα και ανακάλυψαν με φρίκη τα οστά του μικρού Ανδρέα εκεί που ο 33χρονος Πολωνός τους είχε υποδείξει πως βρίσκονταν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα