Λακωνία: Αστυνομική επιχείρηση με 9 συλλήψεις

ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗ ΒΡΟΣΙΝΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΕ ΝΕΚΡΟ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ / ΜΠΛΟΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Αστυνομική επιχείρηση με εννέα συλλήψεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στη Λακωνία

Αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν έλεγχοι σε 223 οχήματα και 256 άτομα, πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας.

Συνολικά, προσήχθησαν 44 άτομα και συνελήφθησαν εννέα. Οι συλλήψεις αφορούν ληστεία, ναρκωτικά, παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και παράνομη διαμονή στη χώρα πέντε αλλοδαπών, σε βάρος των οποίων θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά την επιχείρηση βεβαιώθηκαν 50 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τέσσερις παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα χασίς.

Επίσης, εξιχνιάστηκαν τρεις υποθέσεις κλοπών σε κατοικία, κατάστημα και πρατήριο υγρών καυσίμων, ενώ σχηματίστηκαν ισάριθμες δικογραφίες από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων και το Αστυνομικό Τμήμα Κροκεών, σε βάρος τεσσάρων Αλβανών και τριών Ρομά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους εισαγγελείς Γυθείου και Σπάρτης.

SHARE:

24Media Network