Λαμία: Αστυνομικός έσωσε πολύτεκνο πριν πηδήξει από ταράτσα

Πολύτεκνος πατέρας απειλούσε να πηδήξει από ταράτσα στη Λαμία
Πολύτεκνος πατέρας απειλούσε να πηδήξει από ταράτσα στη Λαμία LAMIAREPORT.GR

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στο κέντρο της πόλης, όταν πολύτεκνος πατέρας που απειλούσε να αυτοκτονήσει από ταράτσα, σώθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στη ψύχραιμη αντίδραση αστυνομικού.

Πολύτεκνος πατέρας απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει από ταράτσα κτιρίου στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία . Ο άνδρας διασώθηκε ύστερα από παρέμβαση αστυνομικών, με την όλη επιχείρηση να καταγράφεται από την κάμερα και το φωτογραφικό φακό.

Τα οικονομικά και στεγαστικά προβλήματα μιας πολύτεκνης οικογένειας, ώθησαν τον 35χρονο πατέρα να φτάσει ένα βήμα πριν την αυτοκτονία, το μεσημέρι της Τρίτης στο κέντρο της Λαμίας. Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 2:45' όταν ο 35χρονος ανέβηκε στην ταράτσα του κτιρίου που στεγάζεται γνωστή αλυσίδα καταστημάτων στην πλατεία Πάρκου και απειλούσε ότι θα πέσει στο κενό.

ADVERTISING
Πολύτεκνος πατέρας απειλούσε να αυτοκτονήσει στη Λαμία
Πολύτεκνος πατέρας απειλούσε να αυτοκτονήσει στη Λαμία LAMIAREPORT.GR

Αιτία τα δυσεπίλυτα οικογενειακά προβλήματα που ξεκίνησαν πριν 5-6 μήνες όταν η 7μελης οικογένεια (γονείς και πέντε παιδιά), έμειναν χωρίς σπίτι, αφού τους έδιωξαν από κει που έμεναν.

Παρά τις προσπάθειες των γονιών να βρουν κάποια λύση κάθε μέρα μεγάλωνε η απόγνωση και αφού απευθύνθηκαν σε διάφορες κοινωνικές δομές χωρίς να βρεθεί λύση, ο πατέρας κάτω και από την επήρεια μέθης αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Στο σημείο βρέθηκε άμεσα διαπραγματευτής του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, ο οποίος τελικά δε χρειάστηκε να επέμβει, καθώς συνάδελφός του από το ΑΤ Λαμίας, την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, κατόρθωσε να τον πιάσει την ώρα που βουτούσε στο κενό.

Η ψυχραιμία και τα αντανακλαστικά του αστυνομικού και των δύο ακόμη συναδέλφων του που βρέθηκαν αμέσως δίπλα στον 35χρονο, απέτρεψαν σε αυτή τη φάση το κακό, ωστόσο είναι βέβαιο ότι η οικογένεια θα χρειαστεί περαιτέρω υποστήριξη από τις κοινωνικές δομές του κράτους.

Δείτε τη στιγμή που ο αστυνομικός αποτρέπει την αυτοκτονία του 35χρονου:

Αστυνομικοί έσωσαν άνδρα που ήθελε να αυτοκτονήσει στη Λαμία
Αστυνομικοί έσωσαν άνδρα που ήθελε να αυτοκτονήσει στη Λαμία LAMIAREPORT.GR
Σκηνή από την επιχείρηση διάσωσης του άνδρα που ήθελε να αυτοκτονήσει στη Λαμία
Σκηνή από την επιχείρηση διάσωσης του άνδρα που ήθελε να αυτοκτονήσει στη Λαμία LAMIAREPORT.GR
Σώος ο πολύτεκνος πατέρας που ήθελε να αυτοκτονήσει στη Λαμία
Σώος ο πολύτεκνος πατέρας που ήθελε να αυτοκτονήσει στη Λαμία LAMIAREPORT.GR
Πηγή: 

lamiareport.gr

SHARE:

24Media Network