Λαμία: Ελεύθερος ο οδηγός για το θάνατο του 14χρονου – Αρνείται πως ήταν μεθυσμένος

Λαμία: Ελεύθερος ο οδηγός για το θάνατο του 14χρονου – Αρνείται πως ήταν μεθυσμένος

Ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τον 14χρονο ποδηλάτη αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να οριστεί δικάσιμος. Ο οδηγός ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του παιδιού αλλά και από τη δική του οικογένεια.

Ελεύθερος αφέθηκε ο 44χρονος οδηγός μετά τη θανατηφόρα παράσυρση 14χρονου ποδηλάτη το βράδυ της Πέμπτης, ενώ σε βάρος του θα σχηματισθεί δικογραφία, αφού βγουν και τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστωθεί εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ σύμφωνα με τη δικηγόρο του, τα επίσημα αποτέλεσμα του αλκοτέστ θα ανακοινωθούν σε διάστημα ενός μήνα.

Παράλληλα, δια στόματος της δικηγόρου του, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του και τη θλίψη του για τον πόνο που προκάλεσε τόσο στην οικογένεια του θύματος, όσο και στη δική του. «Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη για το τροχαίο και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια. Ποτέ δεν ήθελε να προκαλέσει τόσο βαθύ πόνο τόσο την οικογένεια του άτυχου παιδιού όσο και στη δική του οικογένεια…», είπε η δικηγόρος του 44χρονου στο Star Κεντρικής Ελλάδας.

Η κηδεία του άτυχου παιδιού θα γίνει το Σάββατο στις 5:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Λαμία.

Ο χαμός του 14χρονου Μάριου προκάλεσε θρήνο στην τοπική κοινωνία του Καραβόμυλου, καθώς το παιδί είχε βγει μαζί με του φίλους του και το δίδυμο αδελφό του για βόλτα με τα ποδήλατα τους στο χωριό, όταν ξαφνικά ο 44χρονος ο οποίος κινούνταν στο ίδιο ρεύμα, έπεσε πάνω τους.

Το ένα από τα δίδυμα, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου Λαμίας, όπου εργάζεται ο πατέρας του που είναι γιατρός.

Το παιδί υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα του παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το σώσουν, ενώ ο αδελφός του και ο φίλος τους μεταφέρθηκαν ελαφρύτερα τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Λαμίας. 

Κάτοικοι της περιοχής χαρακτηρίζουν ως εξαιρετικά επικίνδυνο το δρόμο αυτό, καθώς δεν έχει φώτα ή πεζοδρόμια, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που οδηγούν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα