Λαμία: Πρόστιμο 300 ευρώ σε 80χρονη για άσκοπη μετακίνηση – Η τραγική ιστορία και ο λόγος που ήταν έξω

Λαμία: Πρόστιμο 300 ευρώ σε 80χρονη για άσκοπη μετακίνηση – Η τραγική ιστορία και ο λόγος που ήταν έξω
Η 80χρονη στην οποία επιβλήθηκε πρόστιμο στη Λαμία lamiareport

Κύμα αντιδράσεων για το πρόστιμο στην ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία πουλούσε προϊόντα από τον κήπο της. "Δεν το κάνω για τα χρήματα, αλλά για να μην τρελαθώ", λέει η 80χρονη που έχει χάσει τα δύο της παιδιά και το εγγόνι της.

Πρόστιμο 300 ευρώ για “άσκοπη μετακίνηση” επιβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας σε μία ηλικιωμένη γυναίκα στη Λαμία, η οποία βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στο ίδιο σημείο της πόλης, πουλώντας προϊόντα από τον κήπο της στον κόσμο.

Όπως αναφέρει το Lamiareport, η 80χρονη γυναίκα έχει χάσει τα δύο της παιδιά, ενώ πρόσφατα έχασε και τον 27χρονο εγγονό της, όλους από τροχαία, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, να αποπειραθεί προ καιρού να αυτοκτονήσει. πίνοντας φυτοφάρμακο. Μετά από υπεράνθρωπη προσπάθεια των γιατρών στο νοσοκομείο και έπειτα από πολυήμερα νοσηλεία στη ΜΕΘ, η ηλικιωμένη σώθηκε, ωστόσο, οι γιατροί, τής πρότειναν να βγαίνει συχνά έξω για ψυχολογικούς κυρίως λόγους.

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, η 80χρονη βρίσκεται τα τελευταία χρόνια καθημερινά στο ίδιο σημείο της Λαμίας, πουλώντας δικά της προϊόντα, πράγμα που όπως είπε στην τοπική ιστοσελίδα, “Δεν το κάνω για τα χρήματα. δεν θέλω να πουλάω. Απλά θέλω να βγαίνω έξω. Να βλέπω κόσμο για να μην τρελαθώ”.

Παρ’ όλα αυτά, τη Δευτέρα, αστυνομικοί της έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, έπειτα από καταγγελία μίας γυναίκας που διαμαρτυρήθηκε πως η ηλικιωμένη δεν έχει άδεια για τα προϊόντα που πουλά.

Η είδηση αυτή πάντως έχει προκαλέσει ένα κύμα οργής και συμπαράστασης στη γυναίκα από την τοπική κοινωνία της πόλης, με ορισμένους κατοίκους μάλιστα να έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να πληρώσουν εκείνοι το πρόστιμο αντί της ηλικιωμένης. Μάλιστα, φέρεται να έχει παρέμβει και ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος που επικοινώνησε με την ίδια και με συγγενικό της πρόσωπο, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα