Λαμία – Ξυλοδαρμός 6χρονου: Η 13χρονη ξαδέλφη του το έσωσε από τη μητέρα του

Λαμία – Ξυλοδαρμός 6χρονου: Η 13χρονη ξαδέλφη του το έσωσε από τη μητέρα του
Φωτογραφία αρχείου. 123rf.com

"Είχε ανεβεί πάνω του και το χτυπούσε", λένε περίοικοι που άκουσαν τα ουρλιαχτά και αναφέρουν πως το συγκλονιστικό αυτό περιστατικό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες και οι μαρτυρίες από το συγκλονιστικό περιστατικό που εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Λαμία, όπου μία 33χρονη μητέρα έδειρε άγρια το 6χρονο αγοράκι της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν περίοικοι που άκουσαν τα ουρλιαχτά από το ανήλικο, η γυναίκα φέρεται να ανέβηκε πάνω στο παιδί και να το χτυπούσε με μανία, στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Σύμφωνα με το Lamiareport, την ώρα εκείνη τα περισσότερα μέλη της οικογένειας έλειπαν από το σπίτι, ενώ όλα ξεκίνησαν όταν το 6χρονο αγοράκι τσακώθηκε με τη μικρότερη αδερφή του.

Η 33χρονη φέρεται να έριξε κάτω το παιδί και και να συνέχισε να το χτυπά με αγριότητα, ενώ οι φωνές του ανήλικου ακούστηκαν στη γειτονιά, με τους περίοικους να καλούν την αστυνομία. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσα στην 33χρονη και το 6χρονο αγοράκι μπήκε η 13χρονη ξαδέρφη του ώστε να εμποδίσει τη μητέρα του.

Υπενθυμίζεται πως η μητέρα του παιδιού συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ωστόσο αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη ώστε το πρωί της Δευτέρας να περάσει από Ψυχιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Λαμίας και έπειτα να επανέλθει στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας για να γίνει το αυτόφωρο.

Κάτοικοι της γειτονιάς αναφέρουν πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά όπου η 33χρονη μητέρα χτυπά το αγοράκι, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες που κάνουν λόγο για παραμέληση και άλλων παιδιών της οικογένειας, την ώρα όπου αρκετοί εκφράζουν την ανησυχία τους για το γεγονός ότι στο εν λόγω σπίτι διαμένουν αρκετά άτομα και κυρίως παιδιά. Για τις συνθήκες που επικρατούν εντός τις οικογένειας έχουν ενημερωθεί η Πρόνοια και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα