Λάρισα: Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων με έξι τραυματίες

Λάρισα: Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων με έξι τραυματίες
Τροχαίο με έξι τραυματίες στη Λάρισα onlarissa.gr/

Τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λάρισας μετά από σφοδρή σύγκρουση τεσσάρων οχημάτων.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη Λάρισα με έξι τραυματίες. Το περιστατικό συνέβη στην εθνική οδό Λάρισας-Τρικάλων και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

Στο τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν τέσσερα οχήματα και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας έξι άτομα τραυματισμένα.

Το συμβάν, όπως αναφέρει το onlarissa, σημειώθηκε στο 6ο χιλιόμετρο Λάρισας – Τρικάλων, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν τα τέσσερα οχήματα. Από τη σύγκρουση το ένα όχημα εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι. Συνολικά φέρεται να έχουν τραυματιστεί έξι άτομα άτομα.

Onlarissa.gr

Πρόκειται για μια 57χρονη γυναίκα η οποία έχει ανοιχτά τραύματα και θα εισαχθεί στο χειρουργείο άμεσα, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή της.

Επίσης, με λιγότερο σοβαρούς τραυματισμούς μεταφέρθηκαν στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ένας 65χρονος άνδρας, μια 60χρονη γυναίκα, ένας ακόμη 60χρονος άνδρας, ένας 32χρονος νεαρός και μια 29χρονη κοπέλα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα