Λάρνακα: Πέταξαν βρέφος μέσα στα σκουπίδια. Βρέθηκε νεκρό

Λάρνακα: Πέταξαν βρέφος μέσα στα σκουπίδια. Βρέθηκε νεκρό

Ένα νεκρό κοριτσάκι μερικών μηνών βρέθηκε στα σκουπίδια στη Λάρνακα

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι βρέφος πετάχτηκε στα σκουπίδια και βρέθηκε νεκρό στο ΧΥΤΥ Κόσιης. Γύρω στις 6:55 το πρωί υπάλληλοι που ασχολούνταν με την επεξεργασία οικιακών σκυβάλων σε ιμάντα του εργοστασίου, ανακάλυψαν με φρίκη ένα βρέφος νεκρό ανάμεσα στα σκουπίδια.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, άνδρες της οποίας απέκλεισαν τη σκηνή κι άρχισαν τις έρευνες. Το έργο τους συνδράμουν και συνάδελφοι τους μέλη του επιστημονικού προσωπικού από το Αρχηγείο Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για κοριτσάκι ηλικίας μερικών μηνών, ενώ εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι είναι ασιατικής καταγωγής.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, η οποία δήλωσε πως δεν ήταν δυνατόν να διακριβώσει τα αίτια θανάτου του βρέφους στην κατάσταση που αυτό ήταν. Όπως ανέφερε, το βρέφος πρέπει να πλυθεί και να καθαριστεί και στη συνέχεια να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθούν τόσο τα αίτια θανάτου του όσο και η ημερομηνία θανάτου.

Η νεκροψία θα διενεργηθεί σε λίγη ώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλελεύθερου, το κοριτσάκι, που να σημειωθεί ότι βρέθηκε γυμνό, εκ πρώτης όψεως μάλλον φέρει τραύμα στο κεφάλι, ο οποίος δυνατόν να προκλήθηκε από τη συμπίεση των σκουπιδιών μέσα στο σκυβαλοφόρο που μετέφερε τα σκουπίδια στο ΧΥΤΥ Κόσιης.

Ο υπεύθυνος του ΧΥΤΥ, Νικόλας Σεδεβελάκης, δήλωσε ότι στο συγκεκριμένο ιμάντα που βρέθηκε το βρέφος, υπήρχαν σκουπίδια των τελευταίων 3-4 ημερών, λόγω των αργιών.

Τόνισε ότι το κοριτσάκι βρέθηκε γυμνό πράγμα που κατά τον ίδιο σημαίνει πως το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που τοποθέτησαν το βρέφος στα σκουπίδια δεν το έβαλαν σε σακούλα, αλλά απλά το πέταξαν μέσα σε κάδο.

πηγή: philnews.com

SHARE:

24Media Network