Λιγνάδης: Πήγε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Λιγνάδης: Πήγε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ
Ο Δημήτρης Λιγνάδης Eurokinissi

Στη ΓΑΔΑ μετέβη αυτοβούλως ο Δημήτρης Λιγνάδης προκειμένου να πληροφορηθεί αν υπάρχει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μετέβη αυτοβούλως ο Δημήτρης Λιγνάδης, λίγο από τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου (20/2).

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μετέβη στη ΓΑΔΑ, συνοδεία του δικηγόρου του, προκειμένου να πληροφορηθεί αν υπάρχει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη λίγη ώρα που παρέμεινε εκεί πληροφορήθηκε πως δεν υπάρχει ένταλμα και στη συνέχεια αποχώρησε.

Ο δικηγόρος του, Νίκος Γεωργουλέας, δήλωσε πως “ζητήσαμε αρμοδίως ενημέρωση από τις αρχές και λάβαμε την ενημέρωση από την Αστυνομία ότι μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν αναζητείται”.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, άτομο, ηλικίας σήμερα 25 ετών, βρέθηκε στις εισαγγελικές αρχές υποστηρίζοντας ότι έχουν τελεστεί τα αδικήματα της αποπλάνησης και του βιασμού και σε βάρος του, το 2010.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάρτυρας που βρέθηκε χθες στην εισαγγελία επιβεβαίωσε όσα υποστήριξε και ο 25χρονος άνδρας που υπέβαλε χθες το πρωί μηνυτήρια αναφορά. Πρόκειται για πρόσωπο που ο 25χρονος επικαλείται στην μηνυση του, περιλαμβάνοντας τον ως ένα από τα παιδιά που είδε σε ηλικία 14 ετών.

Ο μάρτυρας φέρεται, μάλιστα, να υποστήριξε ότι βρέθηκε στο σπίτι του σκηνοθέτη όταν, μαζί με τον μηνυτή κι άλλους συνομηλίκους του, ο σκηνοθέτης τους πρόσφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες κι έπειτα τους πρότεινε να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ερωτικές πράξεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα