ΕΛΤΑ κορωπίου: Απόπειρα ληστείας με ομηρία – Συνελήφθη ο δράστης

ΕΛΤΑ κορωπίου: Απόπειρα ληστείας με ομηρία – Συνελήφθη ο δράστης
Περιπολικό της αστυνομίας. Φωτό αρχείου InTime

Ένοπλος άνδρας εισέβαλε στο κατάστημα των ΕΛΤΑ Κορωπίου και αφού έδεσε και απείλησε με όπλο τους υπαλλήλους, προσπάθησε να το ληστέψει. Συνελήφθη μετά από καταδίωξη.

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης (λίγο μετά τις 7π.μ.) στο Κορωπί και συγκεκριμένα στα ΕΛΤΑ της περιοχής, όταν ένοπλος άνδρας εισέβαλε στο κατάστημα, προσπαθώντας να το ληστέψει, αφού πρώτα έδεσε τους υπαλλήλους με tie wrap.

Ο άνδρας, απαίτησε από τους εργαζομένους να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο απειλώντας τους με όπλο, ωστόσο, όπως περιέγραψε ο Γενικός Γραμματέας ειδικών φρουρών, Σταύρος Μαυροειδάκιος στον “ΣΚΑΪ”, μία γυναίκα κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Άνδρες της ομάδας “Δίας” έσπευσαν στο σημείο, απέκλεισαν τον χώρο και άρχισαν να επικοινωνούν με τον δράστη, ζητώντας του να αφήσει τους ομήρους και να παραδοθεί. Λίγο αργότερα, εκείνος βγήκε από το κατάστημα και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, για να συλληφθεί λίγο μέτρα μακριά από το κατάστημα.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα