Λοχίας βρήκε 3000 ευρώ και τα παρέδωσε στην Αστυνομία

ÓÕÍÔÁÃÌÁ / ÅÊÈÅÓÇ HEARTS IN ATHENS
( EUROKINISSI / ×ÁÓÉÁËÇÓ ÂÁÉÏÓ )
ÓÕÍÔÁÃÌÁ / ÅÊÈÅÓÇ HEARTS IN ATHENS ( EUROKINISSI / ×ÁÓÉÁËÇÓ ÂÁÉÏÓ ) EUROKINISSI

Ένας 29χρονος ΕΠΟΠ λοχίας βραβεύτηκε από το υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο για την ανιδιοτέλεια του να βρει 3.000 ευρώ, να τα παραδώσει στην αστυνομία και να μην πάρει ούτε τα προβλεπόμενα εύρετρα

Τον ΕΠΟΠ λοχία Παναγιώτη Παπαδόπουλο, ο οποίος πριν από οκτώ ημέρες βρήκε 3.000 ευρώ έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Ξάνθη και τα παρέδωσε στην αστυνομία και στον κάτοχό τους - ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων- μη παίρνοντας ούτε τα προβλεπόμενα εύρετρα, επιβράβευσε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Επιδίδοντας τον θυρεό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο κ. Καμμένος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Εκ μέρους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, εκ μέρους του ελληνικού λαού, θέλω να σας συγχαρώ δημόσια που δείξατε το ήθος του Έλληνα Υπαξιωματικού, του Έλληνα Στρατιώτη. Είμαστε υπερήφανοι για εσάς».

Γνωρίζοντας, όπως είπε, ότι η οικονομική κατάσταση τόσο του ιδίου όσο και της οικογένειας του είναι δύσκολη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τού ανακοίνωσε ότι έδωσε εντολή να μετατεθεί άμεσα στον τόπο κατοικίας του.

Ο λοχίας υπηρετεί σε νησί, και στην Ξάνθη -τόπο κατοικίας της οικογενείας του- βρισκόταν την ημέρα εκείνη με άδεια. Ο 29χρονος είναι παντρεμένος, με παιδί τριών χρονών.

Ο ίδιος αρκέστηκε να πει: «Είναι τιμή μου που σας έκανα υπερήφανους».

Παρόντες στην τελετή ήταν επίσης ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος και ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Βασίλης Τελλίδης.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

SHARE:

24Media Network