Μαφιόζικη εκτέλεση με δύο νεκρούς στον Κορυδαλλό – Το μαύρο τζιπ και το παρελθόν ενός από τα θύματα

Μαφιόζικη εκτέλεση με δύο νεκρούς στον Κορυδαλλό – Το μαύρο τζιπ και το παρελθόν ενός από τα θύματα
ΕΛ.ΑΣ (φωτογραφία αρχείου) ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας "βλέπει" η ΕΛ.ΑΣ για τη μαφιόζικη επίθεση στον Κορυδαλλό. Ο ένας εκ των δύο ανδρών που έπεσε νεκρός είχε συλληφθεί για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου, οπαδού του Παναθηναϊκού.

Επεισόδιο με πυροβολισμούς διαδραματίστηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης (7/6) στον Κορυδαλλό, επί της οδού Σοφίας Βέμπο, όταν άγνωστοι “γάζωσαν” και σκότωσαν με καλάσνικοφ δύο άνδρες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το περιστατικό συνέβη στις 23:18, όταν πέρασε ένα μαύρο τζιπ, από το οποίο οι δράστες άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ εναντίον δύο ανδρών, οι οποίοι βρίσκονταν σε σταθμευμένο όχημα, μπροστά από πολυκατοικία.

Ο ένας σκοτώθηκε ακαριαία και εντοπίστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις μέσα σε IX αυτοκίνητο μάρκας Mercedes γαζωμένο από σφαίρες. Δίπλα ήταν άλλο ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Smart, επίσης χτυπημένο από σφαίρες, ενώ γύρω του υπήρχαν κηλίδες αίματος. Ο δεύτερος επιχείρησε να διαφύγει, ωστόσο οι δράστες τον κυνήγησαν και του έδωσαν τη χαριστική βολή σε πυλωτή πολυκατοικίας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας, που πιθανόν σχετίζονται με τα πρόσφατα συμβόλαια θανάτου. Ο ένας εκ των δύο είχε μάλιστα συλληφθεί για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου, οπαδού του Παναθηναϊκού.

Στον Σκαραμαγκά, πολύ κοντά στην εθνικό οδό, έχει βρεθεί ένα καμμένο ΙΧ, το οποίο, εκτιμάται από την ΕΛΑΣ, ότι κατά πάσα πιθανότητα σχετίζεται με τους δράστες.

Για το συμβάν η Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών διενεργεί προανάκριση.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα