Μαρία Ρωχάμη: Είμαι περήφανη για τον πατέρα μου, δεν τον θεωρώ παραβατικό

Μαρία Ρωχάμη: Είμαι περήφανη για τον πατέρα μου, δεν τον θεωρώ παραβατικό

Η Μαρία Ρωχάμη, κόρη του γνωστού για τις κινηματογραφικές του αποδράσεις, Βαγγέλη Ρωχάμη, και τραγουδίστρια, σε μια εκ βαθέων συνέντευξη για τον πατέρα της και την ίδια.

Η Μαρία Ρωχάμη είναι η κόρη του περιβόητου Έλληνα κακοποιού, που είχε καταδικαστεί για σωρεία εγκλημάτων και που ήταν ιδιαίτερα γνωστός για τις συνεχείς αποδράσεις του.

Η κόρη του ανθρώπου που έχει πραγματοποιήσει πάνω από δέκα αποδράσεις από τις φυλακές Κορυδαλλού, Χαλκίδας, Κέρκυρας και Αλικαρνασσού, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για τον πατέρα της, για τις αποδράσεις του, αλλά και για τη ζωή της ως τραγουδίστρια, που είναι και το επάγγελμά της.

Μοιράστηκε ιστορίες από τον βίο της και από την εμπειρία του να είσαι κόρη ενός πασίγνωστου φυλακισμένου, ενώ δήλωσε πόσο περήφανη αισθάνεται για τον πατέρα της: “Δεν τον θεωρώ παραβατικό. Ο πατέρας μου έγινε πιο πολύ γνωστός για τις δραπετεύσεις του και όχι για τις παραβάσεις του. Τα πιο πολλά χρόνια στη φυλακή τα έκανε επειδή έφευγε.”

Όσον αφορά στο επάγγελμα της τραγουδίστριας, η ίδια δήλωσε πως ο πατέρας της ήταν αρνητικός στο να “μπει στη νύχτα”, όπως και η μητέρα της, που ήθελε να σπουδάσει κτηνιατρική. Ωστόσο, την κέρδισε το τραγούδι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα