Μαρτυρία για Πάτρα: “Το ζευγάρι είχε “σκοτωθεί” πριν αρρωστήσει το πρώτο παιδί”

Μαρτυρία για Πάτρα: “Το ζευγάρι είχε “σκοτωθεί” πριν αρρωστήσει το πρώτο παιδί”
Οι γονείς των τριών κοριτσιών INTIME NEWS

Άγνωστες πτυχές της μητέρας των τριών κοριτσιών στην Πάτρα αποκαλύπτει σε μαρτυρία της μία γυναίκα που κάποτε είχε στενή σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και έζησε από κοντά τα δραματικά γεγονότα των τελευταίων ετών.

Φως στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα ευελπιστούν να ρίξουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας, την ώρα ο κύκλος καταθέσεων από το νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”, όπου κατέθεσαν 8 γιατροί και 4 νοσηλευτές, από τη Νευρολογική, τη Παιδιατρική, τη Καρδιολογική και τη ΜΕΘ Παίδων έχει ολοκληρωθεί.

Μία γυναίκα που κάποτε είχε στενή σχέση με τη μητέρα των τριών παιδιών και έζησε από κοντά τόσο τη σχέση του ζευγαριού όσο και τις δραματικές στιγμές με τους θανάτους των τριών παιδιών μίλησε στο “LIVE NEWS” αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της Ρούλας Πισπιρίγκου.

“Άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει για καφέ! Αυτό που ακούς! Την έπαιρναν τηλέφωνο να έρθει γιατί είχε έρθει η σορός του παιδιού κι αυτή ήταν για καφέ! Αυτό που σου λέω ισχύει, είχε έρθει η σορός του παιδιού, την έπαιρναν τηλέφωνο και αυτή έλεγε παίρνω καφέ, βέβαια εμείς μάθαμε πως ήταν σε καφέ. Μην ακούς αυτές τις μπούρδες ότι δεν μπορεί να κυκλοφορήσει…”, δήλωσε αρχικά η γυναίκα, η οποία μάλιστα αναφέρθηκε και στα χρόνια του έγγαμου βίου του ζευγαριού, που όπως είπε δεν είχε αρμονική σχέση.

“Παντρεύτηκαν κάπου το 2015, αλλά δεν είχαν ποτέ καλή – καλή σχέση βρε παιδί μου, πώς να σου πω, αρμονική σχέση. Πολύ χειριστική αυτή, δεν μπορείς να φανταστείς, δηλαδή δεν μπορεί να το συλλάβει ανθρώπινος νους αυτό. Ψυχρή, αδίστακτη, θρασύτατη. Δεν την ένοιαζε τίποτα”, σχολίασε.

“Πριν ξεκινήσει το θέμα με τη Μαλένα και την λευχαιμία της Μαλένας, πάλι είχαν σκοτωθεί αυτοί και είχε αυτός μπαρκάρει στα καράβια, τον είχε βοηθήσει ο πατριός της Ρούλας να πάει στα καράβια, είχαν ‘σκοτωθεί’ τότε. Εκεί γύρω στις αρχές του ’19, λίγο πριν ξεκινήσει το πρόβλημα της Μαλένας είχε πάλι ρήξη το ζευγάρι, ήταν σε διάσταση”, δήλωσε η γυναίκα για τη σχέση του ζευγαριού και την κρίση στον γάμο τους, ενώ όπως είπε, άρχισε να αλλάζει η εικόνα που είχε για εκείνη όταν άρχισε να καταλαβαίνει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της. “Πάντα είχε αυτή την απειλή (ότι θα αυτοκτονήσει) αλλά και αυτοί που την ξέρανε λίγο καλύτερα, φοβόντουσαν πραγματικά και για θέματα μαγείας. Πίστευε πάρα πολύ (στη μαγεία) κι αυτή και η μάνα της. Η μάνα της διατυμπάνιζε ότι της έχουν κάνει μάγια οι αδελφές του άντρα της”, ανέφερε.

Όταν μάλιστα η ίδια είχε ρωτήσει τους γονείς για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους τα άτυχα κοριτσάκια, η απάντηση που έπαιρνε ήταν πως ο θάνατός τους οφείλεται σε γονιδιακά .

“Ποτέ δεν ήθελαν να το συζητήσουν αυτό, ήταν σαν να έχαναν ένα πουκάμισο κι ό,τι ακριβώς μπορεί να συμβεί για μια δυο μέρες, μετά τελείωσε, πάμε γι’ άλλα… Ούτε καν τους απασχολούσε αυτό το κομμάτι κι όταν τους ρωτούσες δεν σου έδιναν καθόλου στην κουβέντα σημασία, παρά μόνο σου έλεγαν ‘υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα'”.

Μιλώντας επίσης στο LIVE NEWS” ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε πως “τα τελευταία 24ωρα ολοκληρώθηκε ένας κύκλος καταθέσεων από το νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”, όπου κατέθεσαν 8 γιατροί και 4 νοσηλευτές, συνολικά 12 άτομα, από τη Νευρολογική, τη Παιδιατρική, τη Καρδιολογική και τη ΜΕΘ Παίδων. Οι γιατροί έδωσαν σαφείς απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα των αστυνομικών που είχαν προκύψει και από τις πληροφορίες που είχαν από το Ωνάσειο και τους ιατρικούς φακέλους της Τζωρτζίνας”.

Η πρώτη απάντηση, σύμφωνα με τον κ. Λαμπρόπουλο, αναφέρει πως ο θάνατος του παιδιού δεν μπορεί να δικαιολογηθεί καθώς ήταν υπό συνεχή έλεγχο και δεν είχε εμφανίσει τίποτα.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της Τζωρτζίνας φέρεται πως μετά το επεισόδιο, βγήκε καθυστερημένα από το δωμάτιο και μίλησε χαμηλόφωνα σε μία νοσηλεύτρια λέγοντάς της, τι είχε συμβεί. Η κινητοποίηση των γιατρών έγινε αφού η νοσηλεύτρια μπήκε στο δωμάτιο και έβαλε τις φωνές, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Παράλληλα, γιατροί των νοσοκομείων όπου νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα έθεσαν στο “τραπέζι” το ενδεχόμενο η μητέρα να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και πως ίσως θα πρέπει να εξεταστεί, συζήτηση την οποία άκουσε η ίδια η μητέρα και φέρεται πως αντέδρασε έντονα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα