Με λεωφορεία τα δρομολόγια Πειραιάς-Ταύρος μετά τη φωτιά στις γραμμές του ΗΣΑΠ

Εικόνα από λεωφορείο
Εικόνα από λεωφορείο EUROKINISSI

Με τα λεωφορεία της νυχτερινής γραμμής πραγματοποιούνται τα δρομολόγια Πειραιάς-Ταύρος μετά τη φωτιά που ξέσπασε στις γραμμές του ΗΣΑΠ.

Λεωφορεία της νυχτερινής γραμμής "επιστρατεύτηκαν" εκτάκτως από τον ΟΑΣΑ για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού στο τμήμα Πειραιάς-Ταύρος, μετά τη φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Τρίτης στις γραμμές του ΗΣΑΠ, μεταξύ Πειραιά και Φαλήρου.

Όπως ενημερώνει ο ΟΑΣΑ, για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, καθότι οι εργασίες αποκατάστασης της βλάβης λόγω της πυρκαγιάς που προκλήθηκε σε καλώδια στο τμήμα Ταύρος-Πειραιάς συνεχίζονται, εκτάκτως δρομολογούνται λεωφορεία στο τμήμα της νυχτερινής γραμμής 500 από Πειραιά (πλατεία Καραϊσκάκη) μέχρι τον Ταύρο.

Πλησιέστερη στάση επιβίβασης-αποβίβασης είναι στον σταθμό ΗΣΑΠ Ταύρου, επί της οδού Θησέως μετά την οδό Αγ. Πάντων.

ADVERTISING

Επίσης, οι επιβάτες που μετακινούνται από και προς Πειραιά μπορούν να χρησιμοποιούν τη γραμμή 049 Πειραιάς-Ομόνοια με αφετηρία στην Ακτή Ξαβερίου και τερματική στάση στην οδό Αθηνάς, καθώς και τη γραμμή 040 Πειραιάς-Σύνταγμα με αφετηρία στην Ακτή Ξαβερίου και τερματική στάση στην πλατεία Συντάγματος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά, ΗΣΑΠ
SHARE:

24Media Network