Με παράπονα ολοκληρώθηκε η δράση του Taxibeat για τους πρόσφυγες

Με παράπονα ολοκληρώθηκε η δράση του Taxibeat για τους πρόσφυγες

Πολλά ήταν τα παράπονα για τη διοργάνωση της σημερινής ενέργειας του Taxibeat, που πρόσφερε τη δυνατότητα στους πολίτες, με το πάτημα ενός κουμπιού, να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες

Ολοκληρώθηκε, με πολλά παράπονα, η σημερινή πολυαναμενόνη δράση του Taxibeat, για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες που φτάνουν και φιλοξενούνται στην Αθήνα.

Με παράπονα ολοκληρώθηκε η δράση του Taxibeat για τους πρόσφυγες

Αρκετοί ήταν οι πολίτες που είχαν συγκεντρώσει πολλά είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να προσφέρουν έστω και το ελάχιστο στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στη χώρα, ωστόσο δεν κατάφεραν να τα παραδώσουν, καθώς τα ταξί που θα τα παραλάμβαναν ήταν περιορισμένα.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική και μεγαλύτερη από όσο εκτιμάτο από τους διοργανωτές της δράσης με αποτέλεσμα η προσφορά να ξεπερνά κατά πολύ τη ζήτηση. Έτσι, οι δυσαρεστημένοι πολίτες, που δεν κατάφεραν να παραδώσουν τα πράγματα που είχαν συγκεντρώσει απευθύνθηκαν στις επίσημες σελίδες του Taxibeat στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να ενημερωθούν για το που θα μπορούσαν να απευθυνθούν για να περδόσουν οι ίδιοι όσα είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν.

Παράλληλα, με τη σειρά τους οι διοργανωτές της δράσης που έβλεπαν την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου, ζητούσαν τη βοήθεια των πολιτών για να συγκεντρωθούν στα σημεία συγκέντρωσης των ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να τους βοηθήσουν στην διαλογή και την συσκευασία τους.

SHARE:

24Media Network