Με τα φτερά της AEGEAN ταξίδεψε ο Πάπας Φραγκίσκος

Με τα φτερά της AEGEAN ταξίδεψε ο Πάπας Φραγκίσκος
Με την AEGEAN πέταξε σε Ελλάδα και Κύπρο ο Πάπας Φραγκίσκος © 2021 -

Η αεροπορική εταιρεία μετέφερε τον Πάπα Φραγκίσκο στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Με τα φτερά της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας AEGEAN ο Πάπας Φραγκίσκος ολοκλήρωσε το 35ο Αποστολικό Ταξίδι του στην Ελλάδα και μετά την τελετή αποχώρησης από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, επιβιβάστηκε στο Airbus A321neo της AEGEAN, αναχωρώντας από την Αθήνα με τελικό προορισμό τη Ρώμη.

Η AEGEAN είχε την τιμή να επιλεγεί για την υλοποίηση του ιστορικού αυτού ταξιδιού διάρκειας τριών ημερών στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας την πτήση από την Κύπρο στην Αθήνα, την αυθημερόν επίσκεψη στη Μυτιλήνη καθώς και την πτήση επιστροφής του Πάπα Φραγκίσκου και της παπικής συνοδείας στη Ρώμη.

Η επιλογή της για την υλοποίηση του αποστολικού ταξιδιού του Πάπα Φραγκίσκου αποτελεί σημαντική αναγνώριση και ένδειξη εμπιστοσύνης για την ελληνική αεροπορική εταιρεία, αλλά και τη χώρα, καθώς είναι η πρώτη φορά που η AEGEAN επελέγη για την πραγματοποίηση ενός τέτοιου ταξιδιού.

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN δήλωσε: «Αποτέλεσε εξαιρετικά μεγάλη τιμή για εμάς να προσφέρουμε την ελληνική μας φιλοξενία στην Αγιότητά Του, τον Πάπα Φραγκίσκο, ελπίζοντας να έχουμε συμβάλλει κι εμείς από την μεριά μας στην υποστήριξη της αποστολής του στην Ελλάδα και την Κύπρο».

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του News 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα