Με την στήριξη της Lidl το νέο φαρμακείο του νοσοκομείου Παίδων Π & Α Κυριακού

Εμμανουήλ Παπασάββας, Κοινός Διοικητής των Διασυνδεόμενων Γ.Ν. Παίδων Αθηνών «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» & Γ.Ν. Παίδων Αθηνών «Π. & Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ», Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Γιολάντα Βλάχου, Πρόεδρος Μ.Κ.Ο. Ανοιχτή Αγκαλιά, Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και ΕΚΕ της Lidl Hellas, Δημήτριος Αφεντούλης, Γραμματέας του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Κοινωφελούς Ιδρύματος  Ιωάννη Σ. Λάτση
Εμμανουήλ Παπασάββας, Κοινός Διοικητής των Διασυνδεόμενων Γ.Ν. Παίδων Αθηνών «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» & Γ.Ν. Παίδων Αθηνών «Π. & Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ», Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Γιολάντα Βλάχου, Πρόεδρος Μ.Κ.Ο. Ανοιχτή Αγκαλιά, Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και ΕΚΕ της Lidl Hellas, Δημήτριος Αφεντούλης, Γραμματέας του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση MALIAKOS MALIAKOS

Ο συνολικός προϋπολογισμός της παρέμβασής της Lidl Hellas από την έναρξη υλοποίησης του έργου ανήλθε στα 270.000 ευρώ ενώ οι ένεργειες στήριξης από την εταιρία στον τομέα υγείας ξεπερνούν τις 600 χιλ. ευρώ

Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου φαρμακείου του νοσοκομείου Παίδων Π & Α Κυριακού, παρουσία εκπροσώπων των Μέσων, της Lidl Hellas, του νοσοκομείου και της Ανοιχτής Αγκαλιάς.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Lidl Hellas, το 2016, μέσω της συνεργασίας μας με τους Φίλους Κοινωνικής Ιατρικής & Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» προχωρήσαμε σε πρώτη φάση στην ανάπλαση των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου, έτσι ώστε η παραμονή και η εξέταση των μικρών ασθενών να πραγματοποιείται σε ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον.

ADVERTISING

Σήμερα, ολοκληρώσαμε την κατασκευή του χώρου του Φαρμακευτικού Τμήματος του Νοσοκομείου, με τη δημιουργία του πρώτου φαρμακείου έκτασης 260 τ.μ., στο χώρο του παλαιού μαγειρείου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της παρέμβασής μας, συνεχίζει στην ανακοίνωση της η Lidl Hellas, από την έναρξη υλοποίησης του έργου ανήλθε στα 270.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, ανέφερε μεταξύ άλλων η Δ/ντρια Επικοινωνίας και ΕΚΕ της Lidl Hellas, Βασιλική Αδαμίδου: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για τη σημαντική του συνεισφορά στο συνολικό έργο. Με τη δωρεά του Ιδρύματος ολοκληρώθηκαν οι μελέτες για τις κατασκευές τόσο στα εξωτερικά ιατρεία όσο και στο χώρο του Φαρμακευτικού Τμήματος».

Στην ανακοίνωση της Lidl τονίζεται επίσης ότι η συνεργασία μας με την «Ανοιχτή Αγκαλιά» μετρά ήδη πάνω από 7 χρόνια όπου υλοποιούμε εκστρατείες προληπτικής ιατρικής σε απομακρυσμένες περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, εκεί όπου δεν υπάρχουν υποδομές υγείας, μια ενέργεια αξίας άνω των 600.000 ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Lidl
SHARE:

24Media Network