LIDL

Η Lidl Ελλάς φέρνει... καύσωνα, προσφέροντας ασύλληπτα δώρα με ένα απλό σκανάρισμα

Η Lidl Ελλάς φέρνει... καύσωνα, προσφέροντας ασύλληπτα δώρα με ένα απλό σκανάρισμα

H Lidl Ελλάς εγκαινιάζει τη νέα λειτουργία "Στάμπες Lidl Plus" που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα! Στάμπαρέ το, Κέρδισέ το και μπες στην κλήρωση για ένα αυτοκίνητο και δεκάδες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, από smartphones και laptops μέχρι σκούπες και ψησταριές!

Lidl

Γερμανία: Έστειλαν παγιδευμένο δέμα στα κεντρικά του Lidl -Τρεις τραυματίες

Εκρηκτικός μηχανισμός εστάλη μέσω δέματος στα κεντρικά της εταιρείας Lidl στην πόλη Νέκαρσουλμ της Γερμανίας. Τρία άτομα τραυματίστηκαν και 100 εγκατέλειψαν το κτίριο επιτυχώς.

Γυναίκα στο σούπερ μάρκετ στην εποχή του κορονοϊού

Σούπερ Μάρκετ - Κορονοϊός: Στο lockdown να γίνουν ξανά μπακάλικα ζητούν οι έμποροι

Για αθέμιτο ανταγωνισμό κάνουν λόγο οι έμποροι αν η κυβέρνηση επιτρέψει στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ να πωλούν το διάστημα του lockdown άλλα προϊόντα πέρα από τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Η Lidl Ελλάς μας κοιτάζει στα μάτια μέσα από το πρίσμα της νέας κανονικότητας

Η Lidl Ελλάς μας κοιτάζει στα μάτια μέσα από το πρίσμα της νέας κανονικότητας

Πιστή στις διαχρονικές της αρχές και αξίες, η Lidl Ελλάς ανταποκρίνεται στις ανάγκες της πανδημίας, διασφαλίζοντας την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη των πελατών, των προμηθευτών και των συνεργατών, όπως κάθε σούπερ μάρκετ οφείλει να κάνει.

Σούπερ Μάρκετ (φωτό αρχείου)

Από Δευτέρα: Μειώνουν τον ΦΠΑ τα σούπερ μάρκετ

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ ώστε από Δευτέρα 20 Μαΐου να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα στην αλλαγή των συντελεστών ΦΠΑ. Σε ποια προϊόντα μειώνεται ο ΦΠΑ - Τι ανακοίνωσαν.

Προϊόντα private label (ιδιωτικής ετικέτας)  ελληνικών σούπερ μάρκετ

Μαράτα, 365, Mr Grand: Πόσο αναγνωρίσιμα είναι τα private label των ελληνικών σούπερ μάρκετ

Πολλή δουλειά έχουν να κάνουν ακόμη τα ελληνικά σούπερ μάρκετ στον τομέα των προϊόντων private label καθώς στοιχεία έρευνας έδειξαν ότι η αναγνωρισιμότητα τους είναι χαμηλή.

Φωτογραφία αρχείου

Κουκουλοφόροι προκάλεσαν φθορές και πέταξαν μπογιές σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Οι δράστες έγραψαν συνθήματα στους τοίχους της επιχείρησης ενάντια στην κυριακάτικη εργασία, πέταξαν μπογιές και έσπασαν τις βιτρίνες με χρήση αντικειμένων.

Εμμανουήλ Παπασάββας, Κοινός Διοικητής των Διασυνδεόμενων Γ.Ν. Παίδων Αθηνών «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» & Γ.Ν. Παίδων Αθηνών «Π. & Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ», Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Γιολάντα Βλάχου, Πρόεδρος Μ.Κ.Ο. Ανοιχτή Αγκαλιά, Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και ΕΚΕ της Lidl Hellas, Δημήτριος Αφεντούλης, Γραμματέας του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Κοινωφελούς Ιδρύματος  Ιωάννη Σ. Λάτση

Με την στήριξη της Lidl το νέο φαρμακείο του νοσοκομείου Παίδων Π & Α Κυριακού

Ο συνολικός προϋπολογισμός της παρέμβασής της Lidl Hellas από την έναρξη υλοποίησης του έργου ανήλθε στα 270.000 ευρώ ενώ οι ένεργειες στήριξης από την εταιρία στον τομέα υγείας ξεπερνούν τις 600 χιλ. ευρώ

Lidl Ελλάς: Σταματάει την πώληση πλαστικών μίας χρήσης έως το τέλος του 2019

Lidl Ελλάς: Σταματάει την πώληση πλαστικών μίας χρήσης έως το τέλος του 2019

Η αλυσίδα σταματάει από το τέλος του επόμενου έτους την πώληση πλαστικών ειδών μιας χρήσης όπως καλαμάκια και ποτήρια μιας χρήσης, πιάτα, μαχαιροπίρουνα και μπατονέτες με πλαστικό στέλεχος και στα 221 καταστήματα της.

MOST SUSTAINABLE COMPANIES ΙΝ GREECE

Στις ΄most sustainable companies in Greece' για το έτος 2017 η Lidl Ελλάς

To Sustainability Performance Directory, ο Επιχειρηματικός Δείκτης Βιώσιμης Ανάπτυξης, παρουσίασε τις 21 πρωτοπόρες εταιρίες που εντάσσονται στις ΤHE MOST SUSTAINABLE COMPANIES ΙΝ GREECE για το έτος 2017, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και η Lidl Ελλάς.