Κοινωνικό μέρισμα: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ανοίγει η πλατφόρμα

Κοινωνικό μέρισμα: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ανοίγει η πλατφόρμα
φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Μερικές ακόμη ημέρες υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος για να ανοίξει η σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα όπως τόνισε τη Δευτέρα το πρωί ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιος Τάγαρης.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση ο κ. Τάγαρης επεσήμανε πως “ο στόχος για να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα ήταν η Τρίτη. Γίνονται πυρετώδεις προσπάθειες. Εκτιμώ ότι το άνοιγμα θα γίνει προς το τέλος της εβδομάδας”.

Συμπλήρωσε δε ότι “σήμερα περιμένουμε την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφαση, ώστε αύριο να γίνουν οι τελικές δοκιμές, να ενημερωθούν τα κείμενα, και προς το τέλος της εβδομάδας να ξεκινήσει να ανοίξει η πλατφόρμα για να μπορούν οι δικαιούχοι να κάνουν τις αιτήσεις”.

Η πληρωμή, όπως διευκρινίστηκε αρμοδίως, θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου χωρίς η ημερομηνία να είναι απολύτως δεσμευτική. Θα υπάρχει περιθώριο και στη συνέχεια για όσους τυχόν δεν προλάβουν λόγω διάφορων προβλημάτων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα