Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η φωτιά στην Φθιώτιδα - Από μία εστία άνοιξε σε τρία μέτωπα

Εικόνα από τη φωτιά στη Φθιώτιδα
Εικόνα από τη φωτιά στη Φθιώτιδα TVSTAR.GR

Η φωτιά εντοπίζεται σε δασική έκταση στην περιοχή Παλιούρι- Υπάρχουν διάσπαρτες αγροικίες που δεν κινδυνεύουν άμεσα-Έχει ανοίξει σε τρία μέτωπα προς Παλιούρι, Καστρί και Γραμμένο-Λόγω αλλαγής στην κατεύθυνση των ανέμων το πιο επικίνδυνο μέτωπο είναι αυτό προς το Καστρί-Πολυάριθμες ενισχύσεις στο σημείο.

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η φωτιά στην Φθιώτιδα που έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση και έκταση με πουρνάρια, στην περιοχή Παλιούρι, κοντά στην Μακρακώμη.

Κοντά με το σημείο που έχει ξεσπάσει η φωτιά υπάρχουν κάποιες διάσπαρτες αγροικίες ωστόσο δεν κινδυνεύουν άμεσα. Η πυρκαγιά λόγω ανέμων και καύσιμης ύλης πήρε μεγάλες διαστάσεις και από μία εστία έχει ανοίξει σε τρία μέτωπα προς Παλιούρι, Καστρί και Γραμμένο.

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η φωτιά στην Φθιώτιδα - Από μία εστία άνοιξε σε τρία μέτωπα

Λόγω αλλαγής στην κατεύθυνση των ανέμων το πιο επικίνδυνο μέτωπο είναι αυτό προς το Καστρί. Στο σημείο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση και στέλνονται συνεχώς ενισχύσεις. Συνολικά στο σημείο πλέον επιχειρούν 110 πυροσβέστες (80 πυροσβέστες με 36 οχήματα και 30 άτομα πεζοπόρο τμήμα) και 5 αεροσκάφη. Την επιχείρηση συνδράμουν 4 οχήματα ΟΤΑ, η ΕΛ.ΑΣ. και το Δασαρχείο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πυροσβεστική, Φωτιά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σε εξέλιξη φωτιά σε δασική έκταση στην Φθιώτιδα

Φωτιά στη Φθιώτιδα: Το πύρινο μέτωπο μαίνεται μεταξύ της περιοχής Καστρί και Γραμμένη

SHARE:

24Media Network