Μενίδι: Επεισοδιακή καταδίωξη αυτοκινήτου – Αστυνομικός άνοιξε πυρ

Μενίδι: Επεισοδιακή καταδίωξη αυτοκινήτου – Αστυνομικός άνοιξε πυρ
Περιπολικό αστυνομίας ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκαναν σήμα σε αυτοκίνητο με τρεις Ρομά για να σταματήσει, ο οδηγός όμως ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Επιχείρησαν να εμβολίσουν τους αστυνομικούς και ένας εξ αυτών πυροβόλησε στον αέρα.

Νέα επεισοδιακή καταδίωξη με εμπλεκόμενους Ρομά σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής (03/12). Άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκαναν αρχικά σήμα σε διερχόμενο αυτοκίνητο που κρίθηκαν ύποπτοι οι επιβαίνοντες, να σταματήσει για έλεγχο, επί της οδού Λιοσίων στο Μενίδι.

Ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε, αντιθέτως ανέπτυξε ταχύτητα και ξεκίνησε μία καταδίωξη έως την περιοχή του Καματερού, όπου πλέον οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα.

Εκεί ο οδηγός, επιχείρησε με όπισθεν να εμβολίσει τις υπηρεσιακές μοτοσικλέτες με τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να πυροβολήσει μία φορά σε ένα ρέμα που ήταν δίπλα τους, για να τους αποτρέψει. Εκείνοι συνέχισαν τότε πάλι, ανέπτυξαν ξανά ταχύτητα και συνεχίστηκε η καταδιώξη εντός του καταυλισμού, λίγο πιο κάτω, όπου τελικά ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκεί δύο ακόμη Ρομά από τον καταυλισμό επιχείρησαν να επιτεθούν στους αστυνομικούς για να βοηθήσουν τους άλλους τρεις και ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν και αυτοί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα