Μένουμε Ασφαλείς: Νέα καμπάνια με τη Βίκυ Σταυροπούλου

Μένουμε Ασφαλείς: Νέα καμπάνια με τη Βίκυ Σταυροπούλου

Ξεκίνησε η νέα καμπάνια με μότο "Μένουμε ασφαλείς, στην οποία πρωταγωνιστεί η γνωστή ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου και δίνει οδηγίες για το πώς να φτιάξουμε μάσκα στο σπίτι μας.

Η Ελλάδα του "Μένουμε σπίτι", από τη Δευτέρα 4 Μαΐου περνά στην εποχή του "Μένουμε ασφαλείς", όταν τα μέτρα αρχίζουν να χαλαρώνουν σταδιακά, με τους Έλληνες πολίτες ωστόσο να καλούνται για επίδειξη συνέπειας και ατομικής ευθύνης, κρατώντας αποστάσεις και φορώντας μάσκες σε συγκεκριμένους κλειστούς χώρους.

Έτσι, αυτό το "Μένουμε Σπίτι" σηματοδοτεί και την νέα ομώνυμη καμπάνια που κυκλοφόρησε την Κυριακή, στην οποία και αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί ηθοποιός και συγκεκριμένα η Βίκυ Σταυροπούλου.

ADVERTISING

Το διαφημιστικό σποτ ακολουθεί τα πρότυπα του "Μένουμε σπίτι" στο οποίο συμμετείχε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, έχοντας αρκετά κοινά στοιχεία σε σενάριο και ατάκες, πιο ανάλαφρο ύφος, ενώ το περιεχόμενο διαφοροποιείται ως προς το τελικό μήνυμα. Κι αυτό διότι, η γνωστή ηθοποιός προτρέπει από τη μία τον κόσμο να μείνει ασφαλής, παράλληλα όμως δείχνει πώς μπορεί ο καθένας να φτιάξει μία αυτοσχέδια μάσκα στο σπίτι του με απλά βήματα, χρησιμοποιώντας το ύφασμα ενός ρούχου.

Δείτε το video της νέας καμπάνιας "Μένουμε ασφαλείς":

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Covid-19
SHARE:

24Media Network