Μετέφεραν έναν τόνο ακατάλληλα όστρακα στο Πόρτο Λάγος

Μετέφεραν έναν τόνο ακατάλληλα όστρακα στο Πόρτο Λάγος

Χειροπέδες σε 2 άνδρες από τη Λιμενική Αρχή Λάγους, αφού στην κατοχή τους βρέθηκαν 1000 και πλέον κιλά όστρακα ακατάλληλα προς βρώση

1.040 κιλά όστρακα του είδους αχιβάδας, ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεσημβρινές ώρες την Πέμπτη, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Λάγους.

Συγκεκριμένα, κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε στη χερσαία ζώνη εντός του λιμένα Λάγους, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και της Ειδικής Ομάδας Παράνομης Μετανάστευσης Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, κατελήφθησαν 2 οχήματα με οδηγούς έναν 23χρονος και έναν 49χρονο αντίστοιχα να μεταφέρουν 58 συνολικά σάκους οστράκων του είδους αχιβάδας διαστάσεων από 3 έως 4 εκατοστά, μικρότερα του επιτρεπόμενου ελάχιστου μεγέθους των 4,5 εκατοστών, ακατάλληλα και ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση.

Μετέφεραν έναν τόνο ακατάλληλα όστρακα στο Πόρτο Λάγος

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Λάγους του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν οι ανωτέρω οδηγοί ενώ κατασχέθηκαν τα Ε.Ι.Χ. οχήματα καθώς και η ανωτέρω ποσότητα των οστράκων η οποία θα καταστραφεί.

Πηγή: xanthinea.gr

SHARE:

24Media Network