Ξυλοδαρμός στο Μετρό: Θέμα χρόνου θεωρεί η ΕΛΑΣ τη σύλληψη των δραστών

Ξυλοδαρμός στο Μετρό: Θέμα χρόνου θεωρεί η ΕΛΑΣ τη σύλληψη των δραστών

Πολύ κοντά στην ταυτοποίηση και σύλληψη των δύο αρνητών της μάσκας που ξυλοκόπησαν άγρια εργαζόμενο της ΣΤΑΣΥ την Τετάρτη βρίσκεται η αστυνομία.

Όλο και πιο κοντά στην ταυτοποίηση και τη σύλληψη των δύο αρνητών της μάσκας που ξυλοκόπησαν άγρια τον σταθμάρχη στην Ομόνοια το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης βρίσκεται η αστυνομία.

Τα πρόσωπα των δύο ατόμων που χτύπησαν βάναυσα τον σταθμάρχη του μετρό στην αποβάθρα του σταθμού της Ομόνοιας, έχουν καταγραφεί καθαρά από κάμερες ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές θεωρείται πλέον θέμα χρόνου η ταυτοποίηση και σύλληψή τους.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ εστιάζονται στην περιοχή της Δυτικής Αττικής και ήδη υπάρχουν κάποια σημαντικά στοιχεία στη διάθεσή της.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο δράστες επιτέθηκαν και χτύπησαν άγρια τον άτυχο σταθμάρχη, επειδή, κατά τη διάρκεια της διαδρομής από την Ανθούπολη στην Ομόνοια, τους ζήτησε να φορέσουν τη μάσκα τους και παράλληλα να κατεβάσει ο ένας τα πόδια του από κάθισμα.

Το βίντεο του άγριου ξυλοδαρμού του εργαζομένου της ΣΤΑΣΥ το μεσημέρι της Τετάρτης (13/1) από αρνητές της μάσκας, ήρθε στο φως της δημοσιότητας έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα, η οποία ζητά και αναμένει τη σύλληψη των δραστών.


Η επίθεση σημειώθηκε όταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής από την Ανθούπολη προς την Ομόνοια, ένας εργαζόμενος ζήτησε από δύο νεαρούς επιβάτες να φορέσουν τη μάσκα τους και είπε σε έναν εξ αυτών να κατεβάσει τα πόδια του από το κάθισμα.

Οι δύο νεαροί αρχικά επιτέθηκαν φραστικά στον υπεύθυνο σταθμού της ΣΤΑΣΥ, ενώ στη συνέχεια και αφού αυτός αποβιβάστηκε στην Ομόνοια τον ακολούθησαν και στην αποβάθρα του σταθμού τον γρονθοκόπησαν με βιαιότητα , ενώ τον χτύπησαν με κλωτσιές και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός του.

Στο βίντεο, φαίνονται οι δύο νεαροί να χτυπούν και να κλωτσούν με φοβερή αγριότητα τον εργαζόμενο της ΣΤΑΣΥ στο κεφάλι, το στομάχι και την πλάτη.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα