Μια γυναίκα νεκρή από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά

ΑΘΗΝΑ-ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ.(EUROKINISSI-ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ.(EUROKINISSI-ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) EUROKINISSI

Φρικτό θάνατο βρήκε μία 60χρονη ρακοσυλλέκτρια μέσα στο φλεγόμενο διαμέρισμά της στον Πειραιά. Στον χώρο υπήρχαν πολλά σκουπίδια που άρπαξαν αμέσως φωτιά

Φρικτό θάνατο βρήκε μία 60χρονη ρακοσυλλέκτρια σε φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα 1ο ορόφου πολυκατοικίας που έμενε, επί της οδού Φραγκιάδων 34, στον Πειραιά.

Η πυρκαγιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και επεκτάθηκε γρήγορα λόγω των πολλών απορριμμάτων που ήταν διάσπαρτα μέσα στο σπίτι, με αποτέλεσμα να μετατρέψουν εξίσου σύντομα σε τοξική την ατμόσφαιρα.

Η άτυχη 60χρονη φαίνεται επιχείρησε να βγει στο μπαλκόνι, δεν τα κατάφερε όμως και έπεσε αναίσθητη, με αποτέλεσμα να τυλιχθεί και εκείνη στις φλόγες.

Την γυναίκα ανακάλυψαν οι Πυροσβέστες, όταν πρώτα κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά αφού ήταν αδύνατον να την δουν πιο νωρίς. Μάλιστα, την ανακάλυψαν απανθρακωμένη κατά της διάρκεια της αποκάρθασης, κάτω από όγκο απορριμμάτων.

Η φωτιά ξέσπασε περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στο σημείο όμως παραμένουν πυροσβέστες και ακόμα πραγματοποιούν αποκάθαρση του χώρου και έρευνα βεβαίως από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία.

Ενδεχομένως, κάποιο αναμμένο κερί ή κάτι άλλο να έπεσε πάνω στον όγκο των σκουπιδιών και λόγων των συνθηκών που επικρατούσαν εντός του διαμερίσματος να ξέσπασε η φωτιά και να εξαπλώθηκε αστραπιαία.


SHARE:

24Media Network