Μικρή Αλεξία: Πέταξε για Αμβούργο για να θεραπευτεί οριστικά – Στο πλευρό της η μητέρα της

Μικρή Αλεξία: Πέταξε για Αμβούργο για να θεραπευτεί οριστικά – Στο πλευρό της η μητέρα της

Το ταξίδι της 8χρονης Αλεξίας προς την οριστική θεραπεία της άρχισε την Τρίτη. "Πέταξε" για Αμβούργο η μικρή, τι δηλώνει ο πατέρας της.

Για το Αμβούργο μαζί με τους γονείς της αναχώρησε την Τρίτη το πρωί η 8χρονη Αλεξία η οποία, ανήμερα του Πάσχα, χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στις Θεσπιές της Θήβας και από τότε παλεύει να ξεπεράσει το πρόβλημα που της δημιουργήθηκε από το πουθενά.

Στη γερμανική πόλη η μικρή θα νοσηλευτεί για τουλάχιστον έξι μήνες σε ειδικό και εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης για παιδιά με στόχο να ξεπεράσει πλήρως και οριστικά τις βλάβες που έχει εδώ και έξι μήνες.

Ο πατέρας της Αλεξίας, Λουκάς Σαμαρτζής, μιλώντας στην τηλεόραση του Star, ευχαρίστησε τον κόσμο αλλά και την εκκλησία που τον στήριξαν οικονομικά σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές και ενημέρωσε ότι η μικρή θα έχει συνεχώς στο πλευρό της τη μητέρα της η οποία θα μείνει μέσα στην κλινική.

Σε ότι αφορά τη συμπεριφορά του 54χρονου δράστη που ήθελε να γιορτάσει το Πάσχα με μπαλωθιά, σημείωσε ότι ουδέποτε έχει επικοινωνήσει μαζί τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα