Μικρή Αλεξία: Πέταξε για Αμβούργο για να θεραπευτεί οριστικά - Στο πλευρό της η μητέρα της

Μικρή Αλεξία: Πέταξε για Αμβούργο για να θεραπευτεί οριστικά - Στο πλευρό της η μητέρα της

Το ταξίδι της 8χρονης Αλεξίας προς την οριστική θεραπεία της άρχισε την Τρίτη. "Πέταξε" για Αμβούργο η μικρή, τι δηλώνει ο πατέρας της.

Για το Αμβούργο μαζί με τους γονείς της αναχώρησε την Τρίτη το πρωί η 8χρονη Αλεξία η οποία, ανήμερα του Πάσχα, χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στις Θεσπιές της Θήβας και από τότε παλεύει να ξεπεράσει το πρόβλημα που της δημιουργήθηκε από το πουθενά.

Στη γερμανική πόλη η μικρή θα νοσηλευτεί για τουλάχιστον έξι μήνες σε ειδικό και εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης για παιδιά με στόχο να ξεπεράσει πλήρως και οριστικά τις βλάβες που έχει εδώ και έξι μήνες.

Ο πατέρας της Αλεξίας, Λουκάς Σαμαρτζής, μιλώντας στην τηλεόραση του Star, ευχαρίστησε τον κόσμο αλλά και την εκκλησία που τον στήριξαν οικονομικά σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές και ενημέρωσε ότι η μικρή θα έχει συνεχώς στο πλευρό της τη μητέρα της η οποία θα μείνει μέσα στην κλινική.

Σε ότι αφορά τη συμπεριφορά του 54χρονου δράστη που ήθελε να γιορτάσει το Πάσχα με μπαλωθιά, σημείωσε ότι ουδέποτε έχει επικοινωνήσει μαζί τους.

SHARE: