Μικρή Άννυ: Αθλιότητα. Η "Μαρία Καλογεροπούλου", που ισχυρίστηκε ότι είχε κάνει καταγγελίες, δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο

Μικρή Άννυ: Αθλιότητα. Η "Μαρία Καλογεροπούλου", που ισχυρίστηκε ότι είχε κάνει καταγγελίες, δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο

Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του ΟΚΑΝΑ για τις δηλώσεις της υποτιθέμενης "Μαρίας Καλογεροπούλου" σχετικά με τους γονείς της μικρής Άννυ και τις υποτιθέμενες συστάσεις που δήθεν είχαν γίνει σε αυτούς. Διαψεύδει και η εισαγγελία Αθηνών

Διαψεύδει την ύπαρξη ψυχιάτρου ονόματι Μαρία Καλογεροπούλου στο ανθρώπινο δυναμικό του ο ΟΚΑΝΑ, με επίσημη ανακοίνωση του.

Σημειώνει μάλιστα πως δεν βρέθηκε να υπάρχει το όνομα της κας Μαρίας Καλογεροπούλου ούτε στους Ιατρικούς Συλλόγους Αθήνας ή Πειραιά.

Η συγκεκριμένη κυρία μίλησε νωρίτερα, το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA", ισχυριζόμενη ότι επί τρία χρόνια είχε ορίσει το κράτος να παρακολουθεί εκείνη το ζευγάρι και όπως είπε έκανε τέσσερις καταγγελίες να γίνει άρση κηδεμονίας και να παραμείνει η μικρή Άννυ στη γιαγιά και τον παππού του.

Σημειώνεται ότι η εισαγγελία διέψευσε ότι υπάρχει τέτοιο πρόσωπο και ότι έχει γίνει καταγγελία και είναι σε εξέλιξη προκαταρκτική έρευνα για το περιστατικό.

Τι αναφέρει ο ΟΚΑΝΑ σε ανακοίνωσή του:

"Σε συνέχεια της δημόσιας αναστάτωσης που προκλήθηκε σήμερα μετά από δηλώσεις κάποιας κυρίας σε τηλεοπτικά κανάλια ότι ως ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ παρακολουθούσε τους γονείς της Άννυ Μπορισόβα και μετά από ενδελεχή έρευνα που διενήργησε ο Οργανισμός, σας ενημερώνουμε ότι:

Στο ανθρώπινο δυναμικό του ΟΚΑΝΑ δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ εργαζόμενη οποιασδήποτε ειδικότητας με το όνομα Μαρία Καλογεροπούλου. Από τον ΟΚΑΝΑ τηλεφωνικά αναζητήθηκε αλλά δεν βρέθηκε να υπάρχει το όνομα της κας Μαρίας Καλογεροπούλου ούτε στους Ιατρικούς Συλλόγους Αθήνας ή Πειραιά".

Αναφέρεται μάλιστα πως οι γονείς του παιδιού δεν είχαν ενταχθεί ποτέ στο θεραπευτικό πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ.

"Από τα αρχεία του θεραπευτικού προγράμματος υποκατάστασης του ΟΚΑΝΑ δεν βρέθηκε να είναι μέλη ούτε ο πατέρας Στανισλάβ Μπακαρτζίεφ ούτε η μητέρα Ντιμιτρίνα Μπορισόβα.

Ούτε βρέθηκαν αιτήσεις τους σε αναμονή για ένταξη στο πρόγραμμα υποκατάστασης. Τα ονόματά τους δεν βρέθηκαν, επίσης, σε κανένα αρχείο κάποιας άλλης δομής ή υπηρεσίας του Οργανισμού".

Και η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής:

"Ο ΟΚΑΝΑ θεωρεί ότι τόσο επώδυνα περιστατικά, όπως η περίπτωση της Άννυ, που συνδέονται με έντονη δημόσια συναισθηματική φόρτιση, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με πολλή προσοχή και ευαισθησία από όλες τις πλευρές και να αξιολογούνται η αξιοπιστία και η εγκυρότητα των πηγών, από τις οποίες αντλούνται όσες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα σχετικές ή μη".

Εν τω μεταξύ, προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο 70χρονος κατηγορούμενος στην υπόθεση της μικρής Άννυ (κατηγορείται για ψευδορκία) και την Πέμπτη απολογείται και η μάνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μικρή Άννυ, 4χρονη Άννυ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η δικογραφία και οι καταθέσεις για τη μικρή Άννυ

Μικρή Άννυ: Όταν έκλεισαν οι κάμερες. Οι φρικιαστικές λεπτομέρειες του φόνου

Εκτίμηση Πανούση: Σύντομα θα έχουμε το θάνατο του πατέρα - δολοφόνου της μικρής Άννυ

Μικρή Άννυ: Ο παιδοκτόνος ζήλευε τη μητέρα της μικρής. Εξαφάνισε κάθε ίχνος, πούλησε μέχρι και το καροτσάκι της

Μικρή Άννυ: Προφυλακιστέος ο παιδοκτόνος

SHARE:

24Media Network