“Οι δολοφόνοι των παιδιών μας ζουν και βασιλεύουν” – Ξεσπά η μάνα ενός εκ των αστυνομικών που δολοφονήθηκαν στου Ρέντη

“Οι δολοφόνοι των παιδιών μας ζουν και βασιλεύουν” – Ξεσπά η μάνα ενός εκ των αστυνομικών που δολοφονήθηκαν στου Ρέντη
glomex

Στον Άρειο Πάγο προσέφυγαν οι οικογένειες των δύο αστυνομικών υποστηρίζοντας ότι ο ένας από τους κατηγορούμενους που αθωώθηκε δεν είναι αθώος.

«Εμείς οκτώ χρόνια παλεύουμε για την άδικη απώλεια  των παιδιών μας και θα παλεύουμε. Η άδικη απώλεια του Γιαννάκη και του Γιωργάκη δεν αναπληρώνεται με τίποτα». Τα λόγια αυτά ανήκουν στη  μητέρα του αστυνομικού της ΔΙΑΣ Γιώργου Σκυλογιάννη, που τον Μάρτιο του 2011 δολοφονήθηκε στου Ρέντη μαζί με τον συνάδελφό του Γιάννη Ευαγγελινέλη.

«Εγώ σαν μάνα θα παλέψω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου για να μην έχουν το δικαίωμα να ορθώσουν οι δολοφόνοι των παιδιών μας. Εκείνοι ζουν και βασιλεύουν, εμείς κάθε μέρα κλαίμε και υποφέρουμε», λέει στο δελτίο του Star.

Στο μεταξύ, οι οικογένειες των δύο αστυνομικών προσέφυγαν στον Άρειο Πάγο ζητώντας να εξεταστεί εκ νέου η απόφαση του Εφετείου, με την οποία αθωώθηκε ο ένας από τους τρεις κατηγορούμενους.

Οι γονείς και τα αδέρφια των αστυνομικών θεωρούν ότι  ο ένας από τους τέσσερις που κατηγορήθηκαν για τις δολοφονίες δεν είναι αθώος, όπως έκρινε το Εφετείο.

Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος  αν και στο πρωτόδικο δικαστήριο είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια, στο Εφετείο αθωώθηκε για τις ανθρωποκτονίες των δύο αστυνομικών.

Οι οικογένειες των δύο αστυνομικών υποστηρίζουν ότι υπάρχουν και άλλοι εκτελεστές και μιλούν για ένα τέταρτο άτομο, το οποίο δε συνελήφθη ποτέ, όπως ανέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star..

Την ίδια ώρα ένας από τους καταδικασμένους, υποστηρίζει ότι δεν είναι εκείνος ο δολοφόνος και προσφεύγει και αυτός στον Άρειο Πάγο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα