Μήνυμα υπουργού Παιδείας για Πανελλήνιες: Εχουν παρθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας

Μήνυμα υπουργού Παιδείας για Πανελλήνιες: Εχουν παρθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας
Eurokinissi

Ο Χρήστος Κίττας τόνισε στους μαθητές που ρίχνονται από αύριο στη μάχη των Πανελληνίων ότι έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Eπί της ευκαιρίας του ξεκινήματος των Πανελληνίων Εξετάσεων την Πέμπτη, ο υπηρεσιακός Υπουργός Παιδείας Χρήστος Κίττας απέστειλε μήνυμα στους διαγωνιζόμενους.

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι έχουν παρθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας έτσι ώστε οι μαθητές να κάνουν το καλύτερο δυνατό.

Αναλυτικά :

«Αγαπητά μας παιδιά,

Ξημερώνει για εσάς η «μεγάλη ημέρα», η ημέρα που κορυφώνονται οι προσπάθειες ενός ολόκληρου χρόνου, και όχι μόνο. Η ημέρα που θα σας ανοίξει την πόρτα στον επόμενο κύκλο της ζωής σας.

Εύχομαι να επιτύχετε τους στόχους σας και να στοχεύσετε ακόμη ψηλότερα, να αξιοποιήσετε όλους τους εκπαιδευτικούς δρόμους που έχετε στη διάθεσή σας και να επιλέξετε εκείνον που σας ταιριάζει, και κυρίως να μην σταματήσετε να κυνηγάτε τα όνειρά σας, μέχρι να τα πετύχετε.

Το Γυμνάσιο αλλά και το Λύκειο σας εφοδίασαν με γνώσεις και δεξιότητες, οι οποίες θα εμπλουτιστούν στο επόμενο στάδιο της ζωής σας που ξεκινάει σήμερα. Θέλω να θυμάστε όμως, ότι Παιδεία δεν είναι μόνο η εκπαίδευση, δεν είναι μόνο η γνώση. Παιδεία με την ευρύτερη έννοια είναι οι αξίες, τα ιδανικά, η έγνοια για τον συνάνθρωπο, για το περιβάλλον, η πνευματική καλλιέργεια γενικά.

Επομένως, ζητούμενο για εσάς θα πρέπει να είναι ακριβώς αυτό. Η Παιδεία που θα σας οδηγήσει στην πραγματοποίηση των ονείρων σας και θα σας εφοδιάσει κατάλληλα για να αντιμετωπίζετε, αλλά και να συμμετέχετε στην επίλυση των προβλημάτων της δοκιμαζόμενης Ανθρωπότητας.

Στο Υπουργείο μας, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διασφαλίσουμε τις συνθήκες της ηρεμίας και της ασφάλειας, οι οποίες απαιτούνται προκειμένου στις εξετάσεις, που ξεκινούν αύριο, να αποδώσετε τα μέγιστα. Είμαστε πάντα στο πλευρό σας, αλλά και στο πλευρό των γονιών σας, των δασκάλων και των καθηγητών σας, και όλων όσοι σας στήριξαν στο δύσκολο αγώνα της προετοιμασίας σας.

Σας εύχομαι ολόψυχα Καλή Δύναμη και Καλή Επιτυχία στους στόχους σας.»

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα