Μήνυση για ψευδή δημοσίευση εναντίον τοπικής εφημερίδας κατέθεσε ο πατέρας του δεκανέα πεζοναύτη Φώτη Ανδρικόπουλου

Μήνυση για ψευδή δημοσίευση εναντίον τοπικής εφημερίδας κατέθεσε ο πατέρας του δεκανέα πεζοναύτη Φώτη Ανδρικόπουλου

Για ποιον λόγο στρέφεται στη Δικαιοσύνη ο πατέρας του άτυχου 19χρονου, που έχασε τη ζωή του από έκρηξη όλμου, στο πεδίο βολής Γλαφυρών Βόλου

Μήνυση για ψευδή δημοσίευση κατέθεσε, στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Πατρών, ο πατέρας του άτυχου πεζοναύτη, Φώτη Ανδρικόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του, στο πεδίο βολής Γλαφυρών, στο Βόλο.

Η μήνυση στρέφεται κατά τοπικής εφημερίδας των Πατρών διότι δημοσίευσε, ψευδώς, ότι έχει υποβληθεί, από την οικογένεια, αγωγή εναντίον του ελληνικού δημοσίου διεκδικώντας, ως αποζημίωση, ποσό μαμούθ.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση ενώ κατασχέθηκε το φύλλο της εφημερίδας με τη συγκεκριμένη δημοσίευση.

Υπενθυμίζεται ότι το Γενικό Επιτελείο Στρατού με ανακοίνωση διέψευσε, ως αναληθή τα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου που αφορούσαν σε καταγγελίες σχετικά με το 19χρονο δεκανέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΕΣ:

"Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ανακοινώνει ότι τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο και αφορούν σε καταγγελίες σχετικά με το Δεκανέα (ΠΖ) Φώτη Ανδρικόπουλο, ο οποίος έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος στο Πεδίο Ασκήσεων «ΓΛΑΦΥΡΩΝ» Βόλου, χαρακτηρίζονται αναληθή.

Επισημαίνεται ότι, η οικογένεια του θανόντα αποτελεί για τις Ένοπλες Δυνάμεις μέλος της οικογένειάς των, με ιδιαίτερη σημασία και θέση και ως εκ τούτου θα πρέπει να αποδίδεται σε αυτήν η απαιτούμενη ένδειξη τιμής από το σύνολο των Ελλήνων πολιτών."

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τα τελευταία λόγια του άτυχου οπλίτη, Φώτη Ανδρικόπουλου:"Μου φέρονται απαίσια, δε μου δίνουν άδεια για να φύγω"!

SHARE:

24Media Network