Μητέρα του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής, Ελπιδοφόρου: “Και χαίρομαι και στενοχωριέμαι που είναι μακριά μου”

Μητέρα του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής, Ελπιδοφόρου: “Και χαίρομαι και στενοχωριέμαι που είναι μακριά μου”

"Ήταν πολύ δυναμικός άνθρωπος από μικρός" δήλωσε η μητέρα του Αρχιεπισκόπου Βορείου και Νοτίου Αμερικής, εμφανώς συγκινημένη από την πορεία του γιου της.

Για τον χαρακτήρα του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου μίλησε η μητέρα του, αποκαλύπτοντας επίσης τα συναισθήματά της για την αναρρίχησή του στην εκκλησιαστική ηγεσία.

“Ελπίζω για όλες τις μητέρες να έχουν τέτοια παιδιά. Είναι μεγάλο πράγμα. Και χαίρομαι και στενοχωριέμαι που είναι μακριά μου. Πολύ δυναμικός άνθρωπος από μικρός. Άμα πει αυτό θα γίνει, θα γίνει, θα το κάνει” δήλωσε η μητέρα του κ. Ελπιδοφόρου στον ΑΝΤ1, λίγες ώρες μετά την ενθρόνισή του και την τέλεση της πρώτης θείας λειτουργίας από το συγκεκριμένο πόστο.

Στη μητέρα του και την οικογένειά του αναφέρθηκε και ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος: “Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος καθώς βλέπω τη μητέρα μου και τα μέλη της οικογένειάς μου που ταξίδεψαν απ’ όλο τον κόσμο για να είναι μαζί μου σήμερα και μαζί με τους πολλούς φίλους μου από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Τουρκία και την Ευρώπη. Η αγάπη σας και η στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια με έχουν κάνει αυτό που είμαι σήμερα”.

Μηνύματα και πλήρης στήριξη στον νέο Αρχιεπίσκοπο

Με λαμπρότητα έγινε η ενθρόνιση του 7ου Αρχιεπισκόπου Βορείου και Νοτίου Αμερικής, στην οποία παρέστησαν και πολλοί πολιτικοί από την Ελλάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα