Μοναστηράκι: Ξυλοκόπησαν δόκιμους αξιωματικούς της σχολής Ευελπίδων

Μοναστηράκι: Ξυλοκόπησαν δόκιμους αξιωματικούς της σχολής Ευελπίδων
Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι σε δασική έκταση στην περιοχή Καλυβίων Θορικού Αττικής. Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) eurokinissi

Νεαροί που συμμετείχαν στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο επιτέθηκαν συνολικά σε επτά άτομα μετά το πέρας της συγκέντρωσής του στο Σύνταγμα και μετά το πέρας της συγκέντρωσης ακροδεξιών που εναντιώνονται στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου

Αθώοι περαστικοί ακόμα και Ευέλπιδες πλήρωσαν το μένος νεαρών που συμμετείχαν στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος και ενώ παράλληλα γινόταν συγκέντρωση ακροδεξιών που αντιτίθενται στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου.

Μετά από μικροεντάσεις σε βάρος αστυνομικών ομάδα νεαρών που αποχωρούσε από την Πλατεία Συντάγματος επιτέθηκαν σε έναν περαστικό έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια και τον ξυλοκόπησαν.

Αργότερα, το απόγευμα και πάλι ομάδα νεαρών επιτέθηκαν σε βάρος τριών δοκίμων της Σχολής Ευελπίδων και τους ξυλοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα δύο από αυτούς να χρειαστεί να διακομισθούν σε νοσοκομείο, ενώ σώθηκαν γιατί φυγαδεύτηκαν τελευταία στιγμή σε καφετέρια. Και οι τρεις φορούσαν πολιτικά ρούχα.

Δεν πέρασε πολύ ώρα και πάλι οι νεαροί αυτοί επιτέθηκαν σε βάρος άλλων τριών ατόμων στο Μοναστηράκι, ηλικίας 47, 35 και 26 ετών αντίστοιχα, τους οποίους επίσης ξυλοκόπησαν άγρια και χρειάστηκαν μεταφορά σε νοσοκομείο για τις Πρώτες Βοήθειες. Εικάζεται ότι όλες οι επιθέσεις έγιναν με κριτήριο την εμφάνιση των θυμάτων που οι δράστες τους πέρασαν μάλλον για ακροδεξιούς.

Σημειώνεται ότι ούτε οι αστυνομικοί γλίτωσαν από το μένος των κουκουλοφόρων καθώς η μία ομάδα κινήθηκε προς το Μοναστηράκι, η άλλη που κινήθηκε όμως προς τα Εξάρχεια για να διαλυθεί, πραγματοποίησε δύο διαδοχικές επιθέσεις με βόμβες μολότοφ σε βάρος διμοιριών των ΜΑΤ, επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη και στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Ακαδημίας.

Οι δύο εκ των τριών Ευέλπιδων που δέχτηκαν επίθεση διακομίστηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας μετέβη στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για να επισκεφτεί τους τραυματισμένους δόκιμους αξιωματικούς και να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα