Μονεμβασιά: Οδηγός σε αμόκ χτύπησε μηχανή και σκότωσε τους δύο αναβάτες – Συγκλονίζει ο γιος του θύματος

Μονεμβασιά: Οδηγός σε αμόκ χτύπησε μηχανή και σκότωσε τους δύο αναβάτες – Συγκλονίζει ο γιος του θύματος
Περιπολικά της αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Σοκάρει ο γιος του ενός εκ των δυο ηλικιωμένων που παρασύρθηκαν, χάνοντας άδικα τη ζωή τους στη Μονεμβασιά. "Είδα τον πατέρα μου πέντε λεπτά πριν γίνει και μετά τον είδα αιμόφυρτο..."

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Μονεμβασιά, όταν ένας 52χρονος οδηγός αυτοκινήτου, σε κατάσταση αμόκ, παρέσυρε και σκότωσε δυο ηλικιωμένους πάνω σε μια μοτοσυκλέτα.

Όπως γράφει το spartanews, ο οδηγός του αυτοκινήτου χτύπησε το μηχανάκι, ενώ ήταν σχεδόν σταθμευμένο με τους δυο αναβάτες, με αποτέλεσμα ο ένας να έχει χτυπήσει σοβαρά και να κείτεται στο έδαφος, ενώ συνέχιζε να παρασέρνει τον άλλο αναβάτη έως και 300 μέτρα.

Στη συνέχεια ο 52χρονος οδηγός του αυτοκινήτου έκανε αναστροφή και ξαναχτύπησε τον ήδη χτυπημένο αναβάτη για να τον παρασύρει για αλλά 200 μέτρα. Στην συνέχεια κινήθηκε προς τον δεύτερο αναβάτη που βρισκόταν στην άσφαλτο στο κέντρο της Μονεμβασιάς και τον έσυρε επίσης κάτω από το αυτοκίνητο για πολλά μέτρα.

Οι μάρτυρες του περιστατικού κάλεσαν την αστυνομία, η οποία έκανε μεγάλη προσπάθεια για να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του αυτοκίνητου, ρίχνοντας το περιπολικό επάνω στο αυτοκίνητο του 52χρονου για να καταφέρει να τον σταματήσει.

Στη συνέχεια, ένα πολίτης χρησιμοποίησε το ΙΧ του για να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου. Άνθρωποι έντρομοι έτρεχαν να κρυφτούν. Επίσης κάποιοι πολίτες του χτυπούσαν το τζάμι του 45χρονου, προσπαθώντας να τον σταματήσουν, αλλά αυτός συνέχιζε, πατώντας γκάζι.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί και κρατείται. Οι πρώτες πληροφορίες δεν δείχνουν πως υπήρχε κάποια διένεξη μεταξύ του δράστη και των δύο αναβατών της μοτοσικλέτας.

Μονεμβασιά: Συγκλονίζει ο γιος ενός εκ των θυμάτων

Σοκάρει ο γιος του ενός εκ των δυο ηλικιωμένων που παρασύρθηκαν, χάνοντας τη ζωή τους στη Μονεμβασιά.

Ο Αντώνης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, εξέφρασε την αγανάκτησή του, τονίζοντας πως “ένας άνθρωπος έφυγε εντελώς άδικα”, υποστηρίζοντας πως είδε τον πατέρα του αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

“Ξαφνικά, δύο άνθρωποι, χωρίς να φταίνε, έφυγαν από αυτόν τον κόσμο, εντελώς βασανιστικά και άδικα. Τους χτύπησε από πίσω λογικά… Ένας παλαβός. Το κακό έγινε, ο άνθρωπος μπορεί να είχε μεθύσει. Δεν ήμουν μαζί με τον πατέρα μου, δούλευα. Είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο στον δρόμο. Δουλεύω ντελίβερι στην περιοχή και είδα το σκηνικό μπροστά μου. Είδα τον πατέρα μου πέντε λεπτά πριν γίνει και μετά τον είδα αιμόφυρτο… Τον παρέσυρε 300 περίπου μέτρα, από το σημείο που τον χτύπησε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα