Μπουντούτσνοστ: Συνελήφθησαν 37 οπλισμένοι Μαυροβούνιοι χούλιγκανς

Μπουντούτσνοστ: Συνελήφθησαν 37 οπλισμένοι Μαυροβούνιοι χούλιγκανς
Eurokinissi

Συνελήφθησαν 37 οπαδοί της ομάδας μπάσκετ Μπουντούτσνοστ για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, φωτοβολίδων και εξωσχολικού αθλητισμού. Στειλιάρια, φωτοβολίδες και πέτρες βρέθηκαν μεταξύ άλλων, κρυμμένα σε λεωφορείο.

Τριάντα επτά οπλισμένοι χούλιγκανς της ομάδας μπάσκετ Μπουντούτσνοστ συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, φωτοβολίδων και εξωσχολικού αθλητισμού.

Πιο συγκεκριμένα, λίγες ώρες πριν τον αγώνα της ομάδας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή αστυνομικών και άλλων Υπηρεσιών της ΓΑΔΑ, πραγματοποίησαν, στον Σταθμό Διοδίων Ελευσίνας, έλεγχο σε 3 λεωφορεία που μετέφεραν τους φιλάλθους.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω ελέγχων, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε διάφορα σημεία ενός εκ των λεωφορείων:

  • 16 ξύλινα στειλιάρια
  • 8 φωτοβολίδες
  • 1 κροτίδα
  • 1 σπρέι πιπεριού
  • 1 σφυρί
  • 1 κουκούλα τύπου full face
  • τεμάχια μαρμάρων και πέτρες

Η αστυνομία εκτός από τις 37 συλλήψεις,  απαγόρευσε στους υπόλοιπους φιλάθλους, με τη σύμφωνη γνώμη της διοργανώτριας Αρχής, και για λόγους δημόσιας ασφάλειας τη μετάβαση στο Στάδιο διεξαγωγής του αγώνα και συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων επιστρέφουν στη Χώρα τους.

Υπενθυμίζεται, ότι μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπουντούτσνοστ σημειώθηκαν επεισόδια στο πάρκινγκ του ΣΕΦ.

Η ένταση αναπτύχθηκε μεταξύ οπαδών κι αστυνομικών δυνάμεων. Αν κι αρχικά υπήρχε η πληροφορία περί παρουσίας οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας, τελικά αυτή δεν επιβεβαιώνεται.

Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα