Μπουτάρης: "Να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη το Σερβία-Αλβανία"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ) MOTIONTEAM

Πώς δικαιολογεί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης την πρόταση του να διεξαχθεί στην πόλη ο ποδοσφαιρικός αγώνας Σερβία-Αλβανία που διεκόπη λόγω επεισοδίων

Πρόταση να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη ο ποδοσφαιρικός αγώνας Σερβία-Αλβανία για τα προκριματικά του Euro 2016, ο οποίος διεκόπη προ ημερών λόγω σοβαρών επεισοδίων, κατέθεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Κατά τη συνεδρίαση την Δευτέρα (20/10) του προεδρείου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Μπουτάρης δήλωσε χαρακτηριστικά: "Εγώ πρότεινα στον Τζιτζικώστα να είναι η Θεσσαλονίκη η πόλη που θα φιλοξενήσει τον αγώνα, αφού και η UEFA είπε να διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος. Το πρότεινα αυτό για να φανεί ότι η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη συμφιλίωσης".

Σχολιάζοντας τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον εν λόγω αγώνα, χαρακτήρισε κατάπτυστο γεγονός την εμφάνιση της σημαίας της "Μεγάλης Αλβανίας", σημειώνοντας ότι τέτοιες κινήσεις προκαλούν προβλήματα και στην Ελλάδα με τους Τσάμηδες.

Πληροφορίες από thestival.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έντι Ράμα: "Εφιάλτης της Σερβίας η Μεγάλη Αλβανία"

SHARE:

24Media Network