Μυστηριώδης εξαφάνιση 34χρονου στην Κρήτη - Ο καβγάς και οι απειλές για τη ζωή του

Μυστηριώδης εξαφάνιση 34χρονου στην Κρήτη - Ο καβγάς και οι απειλές για τη ζωή του

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη έφερε στο φως μια ακόμη περίεργη υπόθεση εξαφάνισης ενός άνδρα στην Ιεράπετρα της Κρήτης

Μια ακόμα περίεργη εξαφάνιση ενός νέου άνδρα στην Κρήτη παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής η εκπομπή "Φως στο τούνελ".  Το θρίλερ εκτυλίχθηκε πριν ένα χρόνο στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας, με αγνοούμενο τον Κωστή Κορνελάκη 34 χρόνων.

Τα ίχνη του χάθηκαν ξαφνικά στα τέλη Νοεμβρίου 2016 από το χωριό Πεύκοι. Θα έμενε για λίγες μέρες στο σπίτι του πατέρα του, για να τον βοηθήσει να μαζέψουν τις ελιές. Κανείς όμως δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στα επικίνδυνα σημάδια.

Τη νύχτα πριν εξαφανιστεί τσακωνόταν άγρια στο τηλέφωνο και οι φωνές του ακούστηκαν σε όλη τη γειτονιά. Μάρτυρας αποκάλυψε αργότερα πως επιβιβάστηκε σε ένα άσπρο αυτοκίνητο με έναν άγνωστο οδηγό, αλλά κανείς δεν γνωρίζει προς τα πού κατευθύνθηκαν. Από τότε δεν υπήρξε κανένα σημάδι ζωής του.

Οι απειλές και η εξαφάνιση

Η έρευνα της εκπομπής αποκάλυψε πως λίγο καιρό πριν χαθεί, δεχόταν απειλές από αλλοδαπούς που κατοικούν στον Άγιο Νικόλαο για εκατόν πενήντα ευρώ που ισχυρίστηκαν ότι τους χρωστούσε. Ο Κωστής είχε εκμυστηρευτεί στην αγαπημένη του αδελφή πως ήταν έτοιμος να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του. Όμως δεν πρόλαβε κι όπως όλα δείχνουν, έπεσε στα δίχτυα ενός αδίστακτου κυκλώματος.

Μου σκοτώσανε το παιδί και μου το θάψανε…

Η μητέρα του που στο παρελθόν έχει χάσει ένα ακόμα παιδί, δεν πιστεύει πως ο γιος της είναι ζωντανός.  Το μόνο που ζητάει για να απαλύνει το δράμα της , είναι να αποκαλύψουν όσοι ξέρουν τι απέγινε ο άτυχος Κωστής. «Να μου πούνε που το ‘χουνε θάψει, να πάω να το ξεθάψω, να του κάνω ένα μνημόσυνο. Άνθρωπος είναι…» ήταν τα συγκινητικά της λόγια .

Οι κάτοικοι του χωριού τον θυμούνται να εμφανίζεται στο χωριό, στο σπίτι του πατέρα του κατά διαστήματα, όταν έφευγε από την Ιεράπετρα . Σε κάποιους πέρασε από το μυαλό μήπως ο Κωστής μετά τον χαμό του, έφυγε στο εξωτερικό.

Η αδελφή του Χριστίνα μίλησε στο «Τούνελ» έξω από το σπίτι του πατέρα τους απ’ όπου χάθηκε ο  34χρονος. Ανέφερε πως ήταν πολύ δεμένοι μεταξύ τους και συχνά ο Κωστής της εκμυστηρευόταν τους προβληματισμούς που είχε και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε.

ΠΗΓΗ ANIKOLOULI

SHARE:

24Media Network