Μυτιλήνη: Δύο μετανάστες στο νοσοκομείο από σκάγια κυνηγετικού όπλου

139 αιτούντες άσυλο φεύγουν από την Μυτιλήνη με προορισμό λιμάνι της Βορείου Ελλάδα και κατεύθυνση δομές της περιοχής.  (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
139 αιτούντες άσυλο φεύγουν από την Μυτιλήνη με προορισμό λιμάνι της Βορείου Ελλάδα και κατεύθυνση δομές της περιοχής. EUROKINISSI

Ένας Αφγανός και ένας Ιρανός μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, όταν άγνωστος τους πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο. Η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο.

Δυο μετανάστες ελαφρά τραυματισμένοι από σκάγια κυνηγετικού όπλου στην πλάτη και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματος τους, Αφγανικής και Ιρανικής καταγωγής, μεταφέρθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Αρχικά είχαν μεταφερθεί στο ιατρείο του καταυλισμού της Μόριας όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Όπως δήλωσαν στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο νοσοκομείο, δέχθηκαν τους πυροβολισμούς από άγνωστο τους άτομο σε περιοχή που είχαν πάει μαζί με δυο άλλους φίλους τους ιρανικής καταγωγής, περί τα πέντε με επτά χιλιόμετρα βόρεια βορειοανατολικά του καταυλισμού. Όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν βρέθηκαν εκεί για περίπατο.

Σύμφωνα με το Νοσοκομείο Μυτιλήνης οι τραυματίες δεν διατρέχουν κανέναν απολύτως κίνδυνο.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μετανάστες
SHARE:

24Media Network